Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22374 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam. Mam mały problem, ponieważ , lookając amx zobaczyłem, że na moim nicku jakiś typek dostał ssy, nie wiem co robić, nie grałem jeszcze dzisiaj bo dopiero wszedłem na kompa. StaszeQ Mógłbyś mi opisać tą sytuację ? Jak banowałeś typka na icku D. , jak sięzachowywał itp.. Muszę znać każdy szczegół.. Nie mam tyych ssów, no jakże mógłbym jem ieć jak jeszcze dzisiaj nie grałem, a jak ja bym grał to na pewno byście mnie poznali bo już znamy się trochę. Help.. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22377 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kolo gral na wh i aimie nic na sayu niepisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22379 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=4213 ten koleś wstawił ss-y więc on ma perma nie Ty tyle że on się pod Ciebie podszywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22382 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kurde dzięki Scappy. Jak ja mogłem nie zauważyć, że ten gownix wstawił ssy na mmój nick ! ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi