Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam. Mam mały problem, ponieważ , lookając amx zobaczyłem, że na moim nicku jakiś typek dostał ssy, nie wiem co robić, nie grałem jeszcze dzisiaj bo dopiero wszedłem na kompa. StaszeQ Mógłbyś mi opisać tą sytuację ? Jak banowałeś typka na icku D. , jak sięzachowywał itp.. Muszę znać każdy szczegół.. Nie mam tyych ssów, no jakże mógłbym jem ieć jak jeszcze dzisiaj nie grałem, a jak ja bym grał to na pewno byście mnie poznali bo już znamy się trochę. Help.. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kolo gral na wh i aimie nic na sayu niepisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=4213 ten koleś wstawił ss-y więc on ma perma nie Ty tyle że on się pod Ciebie podszywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kurde dzięki Scappy. Jak ja mogłem nie zauważyć, że ten gownix wstawił ssy na mmój nick ! ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi