Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2012 #22355 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam was! Zalozylem ten temat, dlatego iz chce was ( w szczegolnosci Ciebie Vedaar ) prosic o ostatnia szanse. Gralem tu kiedys na nicku NoName. Wszystko szlo gladko do mojego wyjazdu. Potem zaczely sie schody, moj brat dostal perma. Prosilem Cie vedaar o mozliwosc powrotu na nick NoName, lecz ty nazwales mnie oszustem, zupelnie bez powodu ( fakt, pewnosi ze to ja nie masz i tego sie nie da udowodnic ). Powiedziales, ze nie pozwolisz mi wrocic, wiec zaczalem grac na nicku Koreanczyk. Moze to byl blad, nie powinienem wchodzic na "aktywnym" ale tak jak juz wczesniej wspomnialem bardzo chcialem grac na tym servie. Lubie sie z ludzmi na servie, z pewnymi adminami, dlatego prosze o mozliwosc zagrania tu od nowa, z czysta kartoteka. P.S Nie musicie mnie wyzywac, tylko wyrazcie swoje zdanie w sposob cywilizowany, bez klniecia i bluzgania. Prosze o danie mozliwosci wypowiedzenia sie wszystkim. Dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2012 #22358 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Temat jest zamkniety Oszukales Nas kolejny raz tak wiec dziekujemy Ci close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi