Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22324 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nick: WaSiL Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): moje doświadczenie jest może nie wielkie bo tylko raz bylem Administratorem ale podołam 2 raz Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:0:17911443 Dlaczego TY .!: Dlaczego ja myślę ze jestem odpowiednią osobą na te miejsce ponieważ jestem odpowiedzialny,sumienny mam dobry kontakt z graczami dość dużo czasu spędzam na Multi-Head (umiem również powiedzieć co myślę ) ale raczej jestem nie konfliktowy mam czas od 14-16 i wieczorkiem(weekend więcej) wiec myślę ze wypełnię pustkę bo najczęściej niema w tym czasie żadnego administratora.Jestem wrażliwy na punkcie przeklinania i wyzwisk a myślę ze kultura na serwie to jedna z podstaw gram zgodnie z regulaminem w przeciągu czasu w którym gram na Multi-Head dostałem 1 czy 2 Bany za PINGI co za tym idzie ze gram zgodnie z regulaminem Forum:Na forum mam mało postów i dopiero niedawno założone konto ponieważ zawsze gdy chciałem się zarejestrować problemy był ze stroną (ale obiecuje ze uzupełnię braki na Forum i na TS) Myślę ze poradzę sobie.Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godz Kontakt: gg,telefon,email Forma płatności:sms/przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22325 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nom to prawda spokojny i grzeczny gracz. Może za długo nie gra, ale często go widać na servie. ; P Hmm ? nie grasz mi na 7 lat. ;D Ale Admin nie musi długo grać, żeby był dobry, jestem na tak .;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22326 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Hmm... Masz lat 16, grasz juz 7 czyli zaczales w wieku 9 lat grac w cs'a ? ;P Ja pozostane neutralny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22327 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 To znaczy co do 7lat to mozna sprawdzic na steamie ale umnie ta gra byla wkratke bo wiafomo gralem w metina a tak czesto to gram od pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22329 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Jestem na nie jako ninja skacze po txt czasami i czasami chyba broń używa na rozgrzewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22330 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Co do broni nigdy nie dostalem bana i zawsze na reszte krzycze ze bez broni a co txt raz dostalem ban na poczatku gry na serv wiec prosze nie oczerniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22331 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ja tam nic do Ciebie nie mam, jednak napisz więcej postów i pograj więcej na serwie. Po tym napisz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2012 #22332 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Na tą chwilę na nie. Konto na forum od 2 dni, 4 posty to trochę za mało. Po udzielaj się na forum ( nie spamem ). Za jakiś miesiąc lub dwa złóż podanie to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2012 #22333 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Jesli mowisz o postach kolega koreanczyk mial tez tyle postow i zostal admine przynajmniej na probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2012 #22337 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Wasil ja narazie neutral jeszcze zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2012 #22339 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Na tą chwilę na nie. Konto na forum od 2 dni, 4 posty to trochę za mało. Po udzielaj się na forum ( nie spamem ). Za jakiś miesiąc lub dwa złóż podanie to będę na tak. "Aurea dicta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2012 #22340 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ja jestem na nie... nigdy nie widzialem cie na ts. na serwerze ile masz godzin przegranych? Pewnie malo... Na forum kilka postow, na say'u nic nie piszesz wiec nie wiadomo jak jestes... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 18 Grudnia 2012 #22360 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Jestem na NIE szczególnie nic do ciebie nie mam nigdy mnie nie wyzwałeś i w ogóle przy mnie nie wyzywałeś i nie przeklinałeś więc chyba masz kulturę osobistą ale jest dużo adminów na serwie i chyba kolejnego chwilowo nie potrzeba i jeszcze do mojego NIE przyczynia się to iż jesteś krótko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22362 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 huj ci wdupe nigdy nie widzialem cie na server wypierdalaj /close zamykam!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22364 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Haha, polaniecki! Cos mi sie zdaje ze raczej ty takich tematow zamykac nie mozesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22366 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 niewiem kim jestes ale kultury to chyba za grosz nie masz a z regulaminem sie zapoznałes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22367 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jestem na NIE szczególnie nic do ciebie nie mam nigdy mnie nie wyzwałeś i w ogóle przy mnie nie wyzywałeś i nie przeklinałeś więc chyba masz kulturę osobistą ale jest dużo adminów na serwie i chyba kolejnego chwilowo nie potrzeba i jeszcze do mojego NIE przyczynia się to iż jesteś krótko na forum Może i jest dużo adminów ale nie zawsze na serwerze są takie godziny np. w których admina żadnego nie widać i akurat autor podania w takich godzinach przebywa na serwerze . Jestem na nie jako ninja skacze po txt czasami i czasami chyba broń używa na rozgrzewce Bana ma tylko 1 za txt i 2 za ping ,a za broń żadnego ;P Ja będę neutralny w tej chwili ,bo jeszcze Cie na ts nie widziałem/słyszałem co do innych czytajcie trochę co pisał w " Dlaczego TY " ,bo się czepiacie mało postów konto od niedawna wyjaśnił to przecież więc nie wiem o co wam chodzi . . . . Na serwerze często go spotykam . Tak jak napisałem Neutral ale masz więcej plusów niż minusów popraw Swoją aktywność na TS3 i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22165 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jezu a Scappy grasz często z nim jak nie ma adma to widać kto ma broń lub kto lata na txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22368 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja nie widziałem aby on używał broni na rozgrzewce lub latał na txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22394 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jezu a Scappy grasz często z nim jak nie ma adma to widać kto ma broń lub kto lata na txt przepraszam za wyrażenie ale mat18 "na drogę życiowa ci nasrałem" ze chcesz mnie w jakiś sposób "udupić" człowieku mam 1 ban za txt ale to na początku gry jak broń na rozgrzewce człowieku nigdy nie miałem broni na rozgrzewce kto zemną gra widzi a ty raz na jakiś czas jesteś i tak oczerniasz Dzięki ScappyKoko za wyrozumiałość i poparcie a co do ts to już się pojawiam tylko mikro muszę ogarnąć a dokładnie kartę dźwiękowa ale max do piątku się pojawię A co do godzin to faktycznie ale rzadko się zdarza zęby jakiś administrator był w tych godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2012 #22395 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2012 #22396 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jestem na neutral. Chciałbym z tb na TS'ie porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2012 #22402 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A więc ts odpalony wiec zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2012 #22408 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 steam id podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Grudnia 2012 #22413 Administrator Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Chcialbym z toba jeszcze na ts porozmawiac : ) @edit Rozmawiałem z nim i muszę stwierdzić że spoko koleś , więc przyjęty. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi