Skocz do zawartości

Podanko.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Koreanczyk

Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm.. Mialem admina juz na paru serverowniach, wiec ogarniam.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: 4

Steam / NonSteam: Steam.

Dlaczego TY .!: Poniewaz, na servie gram od pewnego czasu, bywa czesto, ze nie ma admina i ludzie robia sobie co chca, dlatego chcialbym to ogarnac. Nie jestem aniolkiem ( mowie to otwarcie ), bywa, ze przeklne raz czy dwa, ale nikgo nie obrazajac. Lubie sie z paroma graczami, z adminami tez mam dobre stosunki, dlatego sadze ze nadalbym sie.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Oczywiscie na weekendach wiecej.

Kontakt: Steam.

Forma płatności: O ile sie nie myle, to za darmo jest admin, ale jesli trzeba to sms.

P.S. Konto na forum mam od paru dni ( byly problemy z zarejstrowaniem sie ), dlatego mam malo postow i czasu online, lecz probuje siedziec jak najwiecej.

Pozdrawiam Korea. :D

Moim zdaniem nadał by się na admina pogadać z nim można , na serwie siedzi jakąś kulture ma ,a na serwerze w niektórych godzinach adminów brak .

Na Tak

Jaak najbardziej na TAAK! Gadalem z nim na ts itd. Koles ogarnia, na u@ pisze z sensem i nie myli sie za bardzo gdy mowi ze ktos ma wh lub cos innego...

Pozdrawiam! :P

Powiem tak:

Nie wchodze na tsa chyba ze w weekendy jak w domu jestem wiec nie wiem czy jestes

Ale duzo osob na tak jest wiec na probe mozna dac, jak podpadniesz to mozesz sie popytac co robie w takim przypadku ;>

po 22 bede w domu wiec jak cos do mnie o tej albo do aquaxa jak bedzie oczywiscie..

Admin jest przyznawany na steam ID wiec podaj go mi na pw.

close

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...