Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2012 #22275 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Nick: Koreanczyk Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm.. Mialem admina juz na paru serverowniach, wiec ogarniam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 4 Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego TY .!: Poniewaz, na servie gram od pewnego czasu, bywa czesto, ze nie ma admina i ludzie robia sobie co chca, dlatego chcialbym to ogarnac. Nie jestem aniolkiem ( mowie to otwarcie ), bywa, ze przeklne raz czy dwa, ale nikgo nie obrazajac. Lubie sie z paroma graczami, z adminami tez mam dobre stosunki, dlatego sadze ze nadalbym sie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Oczywiscie na weekendach wiecej. Kontakt: Steam. Forma płatności: O ile sie nie myle, to za darmo jest admin, ale jesli trzeba to sms. P.S. Konto na forum mam od paru dni ( byly problemy z zarejstrowaniem sie ), dlatego mam malo postow i czasu online, lecz probuje siedziec jak najwiecej. Pozdrawiam Korea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2012 #22276 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Moim zdaniem nadał by się na admina pogadać z nim można , na serwie siedzi jakąś kulture ma ,a na serwerze w niektórych godzinach adminów brak . Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2012 #22277 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Chętnie porozmawiał bym z tobą na ts-sie , ponieważ nie znam Ciebie za bardzo i jak na razie jestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2012 #22281 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Na tak. Miły, informuje jeśli coś nie gra na serwie oraz dobrze się z nim gada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2012 #22282 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jak dla mnie dobry gracz. Długo gra na serwie i nie ma z nim problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2012 #22283 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2012 #22284 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jaak najbardziej na TAAK! Gadalem z nim na ts itd. Koles ogarnia, na u@ pisze z sensem i nie myli sie za bardzo gdy mowi ze ktos ma wh lub cos innego... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2012 #22285 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jestem na tak. Miły , posiada kulturę osobistą jak najbardziej na Tak dla kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2012 #22286 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jestem na wielkie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2012 #22287 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 13 Grudnia 2012 #22288 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jestem na nie za krótko na forum po udzielaj się trochę a może zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2012 #22291 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Powiem tak: Nie wchodze na tsa chyba ze w weekendy jak w domu jestem wiec nie wiem czy jestes Ale duzo osob na tak jest wiec na probe mozna dac, jak podpadniesz to mozesz sie popytac co robie w takim przypadku ;> po 22 bede w domu wiec jak cos do mnie o tej albo do aquaxa jak bedzie oczywiscie.. Admin jest przyznawany na steam ID wiec podaj go mi na pw. close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361907 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi