Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #22173 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Tak sobie przeglądam shoutbox'a i się zastanawiam czy dałoby radę połączyć to archiwum ze strona żeby można pisać. Aby była podobna strona z shoutbox'em z ew. dodatkowymi, zaawansowanymi opcjami pisania etc., byłoby można wtedy widzieć więcej wpisów i pisać równocześnie, bo jak siedzę na telefonie to trochę nie wygodnie jest(nie mogę przewijać ). Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #22174 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ale o co ci chodzi ? da sie w ShoutBoxie Tagować np o tak działają kolorki nawet więc co chcesz ? a mozesz wejsc w archiwum i sobie zobaczyć wooo dużo stron ja nie widze nic do ulepszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #22155 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Imo jak się taguje ? że na grubo ? shoutbox obsługuje html'a ? Chodzi mi o to że naciśniesz Shoutbox(po lewej stornie teraz nieaktywne) to przenosi Cie do większego osobnej strony z większym boxem, i dużo dałbym aby był pasek przewijania bo chodzi mi głównie o obsługę podczas przeglądania przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #22076 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jest takie coś tam na gorze w lewym gornym rogu jest Archiwum ShoutBox'a klikasz i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi