Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Tak sobie przeglądam shoutbox'a i się zastanawiam czy dałoby radę połączyć to archiwum ze strona żeby można pisać. Aby była podobna strona z shoutbox'em z ew. dodatkowymi, zaawansowanymi opcjami pisania etc., byłoby można wtedy widzieć więcej wpisów i pisać równocześnie, bo jak siedzę na telefonie to trochę nie wygodnie jest(nie mogę przewijać ). Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ale o co ci chodzi ? da sie w ShoutBoxie Tagować np o tak działają kolorki nawet więc co chcesz ? a mozesz wejsc w archiwum i sobie zobaczyć wooo dużo stron ja nie widze nic do ulepszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Imo jak się taguje ? że na grubo ? shoutbox obsługuje html'a ? Chodzi mi o to że naciśniesz Shoutbox(po lewej stornie teraz nieaktywne) to przenosi Cie do większego osobnej strony z większym boxem, i dużo dałbym aby był pasek przewijania bo chodzi mi głównie o obsługę podczas przeglądania przez telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jest takie coś tam na gorze w lewym gornym rogu jest Archiwum ShoutBox'a klikasz i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi