Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2012 #21833 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witam mam duzy problem bo nie czyta mi steama na serwerze, nie ma admina ani premek, i sie dowiedzialem ze kazdy moze wejsc na moj nick bo nie mam hasla, Prosze was o pomoc... robilem restart kompa steama wchodzilem na inne serwy i tam wszystko dziala na mh tylko tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2012 #21834 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 ulomny jestes czy co .. masz admina na steam id to kazdy moze wejsc na ten nick -.- nie chcesz tomoge Ci admina zabrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2012 #22446 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 no wez... pomoz mi zrobic tego steama, nie wiem mowiles cos o restarcie serwa, moze to pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2012 #22447 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 ale tez mowilem ze nie bede robil resatsrtu serwa jak gra tyle osob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2012 #22448 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 no dobraaa to jak bedziesz mial czas to zrobisz, ale nie zamykaj narazie bo nie wiem czy bedzie dzialo po restarcie. dziala juz mozna closa ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi