Gość Guest Napisano 3 Listopada 2012 #21758 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Ostatnio gdy urochamialem komputer zauważyłem że muszę uruchamiać programy po przez "otwórz za pomocą" a gdy chcę kliknąć ikonę w panelu sterowania wyskakuje mi C:Windows/system32/rundll32.exe . Niewiem co mam zrobić aby znów wszystko działało poprawnie proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2012 #21759 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Może daj jakiś ss tego co ci wyskakuje żeby lepiej było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21762 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nawet tego nie moge gdyż nie moge wkleić tego na painta bo się nie uruchamia Gdyż wyskakuje mi ten sam błąd co napisałem w poście, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21766 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 http://sposob-na-komputer.pl/solucje/programowe/rundll32-exe-nie-mozna-odnalezc-aplikacji Czytaj pod obrazkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21768 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Masz + i dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21769 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Skoro wyjaśnione to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi