Gość Guest Napisano 28 Października 2012 #21620 Napisano 28 Października 2012 [undefined=undefined]Witam!! Od dłuższego czasu nie grałem na MH,ponad pol roku.Dziś wszedlem na serva i dużooo sie zmieniło.Nowa ekipa,nowe pluginy itp. A więc chciałem zadać kilka istotnych pytań. Do czego służą apteczki które wypadaja po zabiciu gracza? Dlaczego amadeuszem raz mam 200hp a raz 115? Oraz dlaczego amadkiem miałem 2 rozne bronie? Jeżeli jest już taki post a go przeoczyłem to prosze o Link:)Pozdrawiam Syja --------------------------------------------------------------------- Wracam do dobrego ^^MH:heart:
Trik3r Napisano 28 Października 2012 #21621 Napisano 28 Października 2012 Czesc! Ja tez jestem nowym graczem i uzytkownikiem mh ale powiem ci tyle ile wiem. ;p 1.To tak apteczki ktore wypadaja sluza do: albo dostaniesz hp, trucizne, kase lub jakis perk ;p. 2. Poniewaz jest vip zepsuty i kazdy teraz za zabojstwo dostaje hp ;p albo po prostu z tych apteczek tyle hp dostales ;p 3. a tego nie wiem
Gość Guest Napisano 28 Października 2012 #21622 Napisano 28 Października 2012 z "apteczek" wylatuje exp/hp/perki lub trucizna(-40hp) To z amadeuszem nie mam pojęcia Możliwe ze dałes tak podczas kiedy wyskoczyła opcja do skopiowania broni danego przeciwnika
Gość Guest Napisano 28 Października 2012 #21623 Napisano 28 Października 2012 odpowiedź na to 3 pytanie brzmi albo perka miales albo jak zabiles gracza to wyskoczylo ci czy chcesz skopiowac ekwipunek i kliknąłeś tak temat zamykam bo wyjasnione wrazie pytan pisz do mnie na PW to albo otworze temat albo ci pomoge
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
28 Paź
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 1 post
Popularne Dni
28 Paź 2012
4 posts