Gość Guest Napisano 28 Października 2012 #21620 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 [undefined=undefined]Witam!! Od dłuższego czasu nie grałem na MH,ponad pol roku.Dziś wszedlem na serva i dużooo sie zmieniło.Nowa ekipa,nowe pluginy itp. A więc chciałem zadać kilka istotnych pytań. Do czego służą apteczki które wypadaja po zabiciu gracza? Dlaczego amadeuszem raz mam 200hp a raz 115? Oraz dlaczego amadkiem miałem 2 rozne bronie? Jeżeli jest już taki post a go przeoczyłem to prosze o Link:)Pozdrawiam Syja --------------------------------------------------------------------- Wracam do dobrego ^^MH:heart: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Października 2012 #21621 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Czesc! Ja tez jestem nowym graczem i uzytkownikiem mh ale powiem ci tyle ile wiem. ;p 1.To tak apteczki ktore wypadaja sluza do: albo dostaniesz hp, trucizne, kase lub jakis perk ;p. 2. Poniewaz jest vip zepsuty i kazdy teraz za zabojstwo dostaje hp ;p albo po prostu z tych apteczek tyle hp dostales ;p 3. a tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2012 #21622 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 z "apteczek" wylatuje exp/hp/perki lub trucizna(-40hp) To z amadeuszem nie mam pojęcia Możliwe ze dałes tak podczas kiedy wyskoczyła opcja do skopiowania broni danego przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2012 #21623 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 odpowiedź na to 3 pytanie brzmi albo perka miales albo jak zabiles gracza to wyskoczylo ci czy chcesz skopiowac ekwipunek i kliknąłeś tak temat zamykam bo wyjasnione wrazie pytan pisz do mnie na PW to albo otworze temat albo ci pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi