Gość Guest Napisano 21 Września 2012 #20795 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witam. Pewnie każdy z was słyszał o grze Pro Evolution Soocer 2012. W dzisiejszym poście chciał bym się zapytać czy ktoś ma może pewny pach z T-Mobile Ekstraklasa do danej gry ? Nie chcę żeby to był pach brany z Fify jakiej kolwiek ponieważ nie zgadza mi się to z grafiką PES'12. Chciał bym żeby każda drużyna miała swoja nazwę jak i prawdziwych zawodników. Nie chodzi mi o wygląd piłkarzy ale o ich nazwiska. Orginalne loga drużyn. Mam problem z odnalezieniem tego pacha... pobierałem z torrentów i niestety musiałem odinstalować grę gdyż nie zgadzała mi się grafika nazwiska piłkarzy jak i nazwa drużyny. Pozdrawiam! I proszę o szybkie odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2012 #20808 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Poszperałem w necie i znalazłem http://www.mpcforum.pl/topic/475637-patch-t-mobile-ekstraklasa-v01-pes-2012/ proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2012 #20836 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No nie wiem nie wygląda za ciekawie hehe. Ostatnio wgrałem podobnego pacha i zepsuło mi cały system gry nie mogłem jej później ani odinstalować ani zainstalować. Męczyłem się z nią cały dzień. Jeszcze jeden problem z pobraniem Ale puki co dzięki za pacha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2012 #20839 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No spróbuj kto nie ryzykuje ten nie żyje i tam normalnie na ssach jest . Legia Warszawa <3 a nie jakies tam PSV .: ) zainstaluj 2 Pesa i tam próbuj ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2012 #20845 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Nie jest to takie fajne jak Ci się wydaje Niestety pach został usunięty ze strony. czekam na dalsze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi