Sosya Napisano 8 Stycznia 2016 #380632 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Mam pytanie czy podłożenie paki na mapie css_inferno w fontannie a dokładniej w wodzie jest dozwolone ?? bo dzisiaj miałem taką sytuacje że paka była podłożona w wodzie a ja miałem dużo czasu na jej rozbrojenie tylko problem tkwi w tym że było ją słychać ale nie było jej widać bo leżała w wodzie (cicha paka). Czy można zablokować wrzucenie paki do wody a jeśli nie to proponował bym dodanie do regulaminu punkt który by zakazywał owy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Stycznia 2016 #380651 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Skoro paki nie widać,ale da się ją rozbroić, dla mnie to zwykła ''magia cs'a'' I powinno to zostać, dla starych wyjadaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosya Napisano 8 Stycznia 2016 Autor #380826 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 skoro paki nie widac wiec to jest cicha paka wiec jest to zabronione ciekawe czy ty bys chcial biegac wokol czegos i nie widzac paki chcialbys ja rozbroic ale jak widze hazard wszedzie muszisz wpierdolic swoie 5 groszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Stycznia 2016 #380837 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Dobra poco odrazu te nerwy za kogo Ty się uważasz Wgl? Fakt może źle powiedziałem fajne to to nie jest przydało by się to usunąć Dla.kolego wyżej +1 za.kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosya Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 sorki hazard, EVO zadecyduje co z tym problemem zrobić bo w ogóle to mało kto z graczy interesuje się tematami na forum oprócz ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Stycznia 2016 #384210 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Według mnie jeżeli ją słychać nie powinno być zakazu podkładania jej. Jest to część bs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Stycznia 2016 #384211 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi