Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2012 #19666 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wie ktoś jak mogę zmienić wygląd broni w Csie na swoim komputerze ? Chodzi mi o to gdzie podmienić pliki na inne. Np jak gram na serwerze Multi Head i nie podoba mi się broń m5,:facepalm: czy sam na swój komputer będę mógł to zrobić i jak.:huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2012 #19684 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 wchodzimy w folder gdzie masz zainstalowanego Cs'a potem cstrike i models (jeżeli to jest bron to wklejamy sciągnienty model i wklejamy do folderu cs mh(albo jakoś tak) ten folder znajduje sie w folderze models) Pomogłem daj punkt + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2012 #19700 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 @up Mi to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2012 #19779 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Wie ktoś jeszcze jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2012 #19813 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=2465 łap poradnik! Pomogłem daj punkt + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2012 #20653 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Dobra dzięki pomogło mi ale tylko na botach jak nie będę miał neta to popykam tam. Wszystko działa jak w zegarku dzięki lecą plusiki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi