Gość Guest Napisano 13 Lipca 2012 #19434 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 To tak , na początek dodam że to nie ten dział , ale nikt w dobrym dziale nie odp . Chciałbym uprzejmie oznajmić że ban na 1 dzień pomógł , uspokoiłem sie i zachowuje szacunek do graczy jak się tylko da .. Nie chciałbym dostać na zawsze bana także wszystkich których uraziłem i którzy czują się urażeni najmocniej przepraszam i zapewniam że więcej sie to nie powtórzy . Czasami se przeklne , wiadomo , nawet w regulaminie jest napisane że czasem można tylko nie bez przesady . Myślę że już nikt się mnie czepiał nie będzie i nie składał na mnie skarg bo zmiana nastąpiła , od dziś jestem innym graczem . Choć wrogów bardzo dużo nazbierałem na tym serwie i jestem prawie pewien że jakbym zrobić vote czy dać mi na zawsze bana to ok 80 % byłaby na tak ... Ale jak to sie mówi " jak sobie pościelisz , tak się wyśpisz " . Także jeszcze raz gorące sory wszystkim i obiecuje poprawe , z poważaniem - *Karany=Here* . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2012 #22071 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 bottes ugg akuyq ugg gfabc doudoune yaxoe abercrombie and fitch jxypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2012 #22090 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Mysle ze sie ogarnoles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2012 #22123 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Odkopany Temat Powinien tu być close i warn dla gracza powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi