Maxi King Napisano 29 Kwietnia 2012 #17611 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Sprawa dotyczy bugowania klasy. Nie zawsze winien jest grać więc proszę najpierw o upomnienie alby gracz zrobił reconnect'a albo kick. Nie zawsze gracz ma wpływ na bugi więc czemu od razu ponosi karę ?? Proszę o przemyślenie nad nowym punktem w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2012 #17612 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Gracz może bez upomnienia się zorientować, że coś jest nie tak i wyjść. Większości osobom się to podoba (że mogą coś innego) i graja dalej. Właśnie dlatego są karani banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor #17613 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 ale np jak jesteś nie widzialny to można tego nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2012 #17622 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Maxi ma rację mi samemu raz się klasa zbugowała grając przez 3 rundy nawet o tym nie wiedziałem, dopiero któryś z graczy do mnie napisał wtedy zadziałałem reconnectem. Właśnie dlatego od razu bana nie daje tylko najpierw upominam. Jeśli gracz nic z tym nie zrobi wiadomo... leci ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor #17624 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Nie trzeba nawet upominać można dać kicka, a nie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2012 #17634 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dostanie bana przynajmniej będzie uważał, po kicku nic sobie z tego nie zrobi akurat takie przypadki też już były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor #17648 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 jak dla mnie to kick przy bugu samoczynnym( takim na jaki nie mamy wpływu) powinien być kick, a np jak leczy inną klasą to od razu ban bo chyba zna umiejętności klasy. Co jak co ale coś trzeba z tym zrobić. Przede wszystkim admini muszą oceniać sytuację i dobrać odpowiednią kare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2012 #17651 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 To ja Ci maxi coś pokażę http://multi-head.pl/showthread.php?tid=3429&page=3 (temat powinien się nazywać kpina) dlatego najpierw trzeba dopisać że nie można bugować klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi