Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2012 #17265 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Niedlugo zamierzamy zrobic reset lvli na cod modzie. Przy resecie powinnismy wprowadzic kilka nowych klas/perkow i ogolnie zmian ale przy tym resecie nie bedzie zmian ze wzgledu na to ze nie mamy czasu, ale przy kolejnym resecie obiecujemy nowe rzeczy, napewno bedziecie zadowoleni, Tak wiec jak bedzie reset to mamy dla Was kilka bonosow za Wasze godziny spedzone na serwerze o To one: - Za wbicie 100 lvla otrzymujecie 50 lvl na wybranej klasie ( jak ktos ma 25 lvl i chce na nia ten 50lvl to lvle sie nie dodaja ) - Za wbicie 170 lvlu - Mozna wymienic 170 lvl + za klase premium na okres miesiaca. - Za wbicie 200 lvla - Mozna wymienic za 200 lvl za 100 lvl na wybranej klasie + vip na miesiac. A co do resetu to postaram sie go zrobic jutro badz dzisiaj Ale bardziej jutro:P A Przy kolejnym resecie postaramy sie wprowadzic: - sklepik internetowy ( sklepik klas premium/doswiadczenia/vipow/slotow ) - Nowe klasy/ perki ( to moga byc wprowadzane w trakcie resetu obecnego) - Mozliwe inne wyglady broni badz postaci P.S To jest mozliwe ale nie w 100% ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2012 #17266 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Niedlugo zamierzamy zrobic reset lvli na cod modzie. Przy resecie powinnismy wprowadzic kilka nowych klas/perkow i ogolnie zmian ale przy tym resecie nie bedzie zmian ze wzgledu na to ze nie mamy czasu, ale przy kolejnym resecie obiecujemy nowe rzeczy, napewno bedziecie zadowoleni, Same resety Ci w głowie Sklepik, fajna sprawa poza tym nowe klasy i co najważniejsze nowe mapki by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Kwietnia 2012 #17267 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nom sklepik super pomysł, rzeczywiście przydały by się nowe mapy i klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2012 #17269 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nom Fajnie ale Powinien Wrocic stary wyglad mpp5 Heh . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2012 #17270 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Kwietnia 2012 #17273 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mpp5 i AK mogłyby powrócić, ciągle nie mogę się do nich przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2012 #17277 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zawsze jak przebije 100 lvl to reset No ale ok dobrze ze będzie niedługo i nowe rzeczy zostaną po wgrywane Widzę że wreszcie znaleźliście odpowiednią osobę by sklep zrobiła. Bravo Fajny pomysł z tymi nagrodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2012 #17278 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Też mi sie podoba pomysł ..A za resetem jestem jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2012 #17290 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Veedar ja bym jeszcze przy okazji wgrał stary model AWP myślę że dużo graczy się ze mną zgodzi że nowy jest beznadziejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2012 #17291 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Veedar ja bym jeszcze przy okazji wgrał stary model AWP myślę że dużo graczy się ze mną zgodzi że nowy jest beznadziejny. To samo co z mp5 Zero skarg nie bylo na to wiec nie widze problemu ze zly jest;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2012 #17292 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Zgadzam sie z Wilkiem żeby wprowadzic stray model awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2012 #17293 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nowe klasy i perki sa ok ale zrobcie to by na koniec 1,2,3 miejsce dostawalo expa i cos by nie cofalo mi lv bo mi cofa co 2 mapke prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2012 #17294 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 sklepik fajna rzecz. i fajnie by było też jak by powróciły stare modele broni MP5,AK47,AWP. bo zrycie się gra, zrobcie to by na koniec 1' date='2,3 miejsce dostawalo expa[/quote'] no to by się przydało. i cos by nie cofalo mi lv bo mi cofa co 2 mapke prawie No trzeba to naprawić bo mi też cofa lvl'e, inni mówią żeby nie kupować expa ze sklepu ale jak nie kupuje to też cofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2012 #17312 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 jestem za starym modelem awp!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2012 #17314 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Nastapily male problemy i reset bedzie w niedziele, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2012 #17315 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dostane coś za pomysl ze sklepikem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2012 #17317 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dostane coś za pomysl ze sklepikem ???? Zrobie temat pt: "Wasze propozycje do umiescic w sklepiku" i bede mial za darmo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2012 #17342 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 o ktorej to jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2012 #17788 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Lawey otrzyma swoja nagrode 50 lvl na wybranej klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2012 #19331 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No fajna sprawa z tym sklepikiem ale nowe klasy by sie przydaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2012 #19334 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Spoko jest sklepik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2012 #19335 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ZAMYKAM I KURWA NIE ODKOPYWAC STARYCH TEMATOW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2012 #19336 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 §5. Posty V. Zabronione jest używanie wulgaryzmów! VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii, oraz: b)Pisania tylko i wyłącznie "WIELKIMI LITERAMI", Nic nie mówię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2012 #19337 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 §5. Posty V. Zabronione jest używanie wulgaryzmów! VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii, oraz: b)Pisania tylko i wyłącznie "WIELKIMI LITERAMI", Nic nie mówię :P nie wkuwriaj mnie bezduch.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi