Skocz do zawartości

Wazne informacje - dotyczace zblizajacego sie resetu :P

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Niedlugo zamierzamy zrobic reset lvli na cod modzie. Przy resecie powinnismy wprowadzic kilka nowych klas/perkow i ogolnie zmian ale przy tym resecie nie bedzie zmian ze wzgledu na to ze nie mamy czasu, ale przy kolejnym resecie obiecujemy nowe rzeczy, napewno bedziecie zadowoleni,

Tak wiec jak bedzie reset to mamy dla Was kilka bonosow za Wasze godziny spedzone na serwerze o To one:

- Za wbicie 100 lvla otrzymujecie 50 lvl na wybranej klasie ( jak ktos ma 25 lvl i chce na nia ten 50lvl to lvle sie nie dodaja )

- Za wbicie 170 lvlu - Mozna wymienic 170 lvl + za klase premium na okres miesiaca.

- Za wbicie 200 lvla - Mozna wymienic za 200 lvl za 100 lvl na wybranej klasie + vip na miesiac.

A co do resetu to postaram sie go zrobic jutro badz dzisiaj :) Ale bardziej jutro:P

A Przy kolejnym resecie postaramy sie wprowadzic:

- sklepik internetowy ( sklepik klas premium/doswiadczenia/vipow/slotow )

- Nowe klasy/ perki ( to moga byc wprowadzane w trakcie resetu obecnego)

- Mozliwe inne wyglady broni badz postaci

P.S To jest mozliwe ale nie w 100% !

Niedlugo zamierzamy zrobic reset lvli na cod modzie. Przy resecie powinnismy wprowadzic kilka nowych klas/perkow i ogolnie zmian ale przy tym resecie nie bedzie zmian ze wzgledu na to ze nie mamy czasu, ale przy kolejnym resecie obiecujemy nowe rzeczy, napewno bedziecie zadowoleni,

Same resety Ci w głowie :P Sklepik, fajna sprawa :) poza tym nowe klasy i co najważniejsze nowe mapki by się przydały ;)

Zawsze jak przebije 100 lvl to reset :D No ale ok dobrze ze będzie niedługo i nowe rzeczy zostaną po wgrywane :) Widzę że wreszcie znaleźliście odpowiednią osobę by sklep zrobiła. Bravo :) Fajny pomysł z tymi nagrodami :D

Veedar ja bym jeszcze przy okazji wgrał stary model AWP myślę że dużo graczy się ze mną zgodzi że nowy jest beznadziejny.

To samo co z mp5

Zero skarg nie bylo na to wiec nie widze problemu ze zly jest;/

sklepik fajna rzecz. i fajnie by było też jak by powróciły stare modele broni MP5,AK47,AWP. bo zrycie się gra,

zrobcie to by na koniec 1' date='2,3 miejsce dostawalo expa[/quote']

no to by się przydało.

i cos by nie cofalo mi lv bo mi cofa co 2 mapke prawie

No trzeba to naprawić bo mi też cofa lvl'e, inni mówią żeby nie kupować expa ze sklepu ale jak nie kupuje to też cofa.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Gość Guest

§5. Posty

V. Zabronione jest używanie wulgaryzmów!

VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii, oraz:

b)Pisania tylko i wyłącznie "WIELKIMI LITERAMI",

Nic nie mówię :P:P

Gość Guest

§5. Posty

V. Zabronione jest używanie wulgaryzmów!

VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii, oraz:

b)Pisania tylko i wyłącznie "WIELKIMI LITERAMI",

Nic nie mówię :P:P

nie wkuwriaj mnie bezduch....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...