Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2016 #380423 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Jakiś admin najpierw mnie zbanował za "kampienie", a nawet nie wszedł na specta tylko jakiś dzieciak płakał.. Zwłaszcza że grałem awp to że mnie w kółko spawniło na respie tt i że ct rashowało trupa to nie moja wina przecież nie da się inaczej zabijać.. jak trup był wolny to wchodziłem do niego i szedłem dalej,, Ale mniejsza, po tym jak wszedłem na serwer i upomniałem admina ten mi dał następnego bana za "obraze". Brawo dla was że dajecie dzieciom adminów. Mój nick Domlakinia ;**, chcecie to ogarnijcie go nie to nie mam wyjebane nie będę tu już grał Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 8 Stycznia 2016 #380424 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 hehe ok jezeli ja dziecko Twym zdaniem lajt:) lecz faktycznie zes wyzwal admina za co zostales ukarany...nie rozumiem tylko tego iz jak czlowiek nie mozna grzecznie zwrocic uwagi nie uzywajac laciny??rozumiem ze mozna sie zdenerwowac poniesie czasem ale bez przesady tak zeby wyzywac odrazu i kto tu sie jak "dzieciak" zachowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 8 Stycznia 2016 #380427 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Jakiś admin najpierw mnie zbanował za "kampienie", a nawet nie wszedł na specta tylko jakiś dzieciak płakał.. Zwłaszcza że grałem awp to że mnie w kółko spawniło na respie tt i że ct rashowało trupa to nie moja wina przecież nie da się inaczej zabijać.. jak trup był wolny to wchodziłem do niego i szedłem dalej,, Ale mniejsza, po tym jak wszedłem na serwer i upomniałem admina ten mi dał następnego bana za "obraze". Brawo dla was że dajecie dzieciom adminów. Mój nick Domlakinia ;**, chcecie to ogarnijcie go nie to nie mam wyjebane nie będę tu już grał Elo. Z tego Co Pamietam bylem na spec i z gry nie musze wychodzic poniewaz wiecznie siedze na Spec rzadacie od nas bysmy banowali wszystkich za kampienie a sami kampicie Nie bylo by wyzwisk nie bylo by bana u@ nie sluzy do wyzywania a do spraw pilnych przypomnijmy ze nie ja Ciebie zbanowalem za kampienie a za wyzwiska skierowane do mnie i kolegow my jestesmy dla was ale nie jestesmy po to by wyladowywac swoje frustracje Odczekaj tego bana uspokoj sie i bedzie git Pozdrawiam i zycze milej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Stycznia 2016 #380963 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 To raczej nie jest dział od tego panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 8 Stycznia 2016 #380969 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 No to to zamknijcie lub przeniescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2016 #380985 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 9 Stycznia 2016 #380990 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi