Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Brawo admin

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś admin najpierw mnie zbanował za "kampienie", a nawet nie wszedł na specta tylko jakiś dzieciak płakał..

Zwłaszcza że grałem awp to że mnie w kółko spawniło na respie tt i że ct rashowało trupa to nie moja wina przecież nie da  się inaczej zabijać.. jak trup był wolny to wchodziłem do niego i szedłem dalej,,

Ale mniejsza, po tym jak wszedłem na serwer i upomniałem admina ten mi dał następnego bana za "obraze". Brawo dla was że dajecie dzieciom adminów. Mój nick Domlakinia ;**, chcecie to ogarnijcie go nie to nie mam wyjebane nie będę tu już grał Elo.

hehe ok jezeli ja dziecko Twym zdaniem lajt:) lecz faktycznie zes wyzwal admina za co zostales ukarany...nie rozumiem tylko  tego iz jak czlowiek nie mozna grzecznie zwrocic uwagi nie uzywajac laciny??rozumiem ze mozna sie zdenerwowac poniesie czasem ale bez przesady tak zeby wyzywac odrazu i kto tu sie jak "dzieciak" zachowal?

Jakiś admin najpierw mnie zbanował za "kampienie", a nawet nie wszedł na specta tylko jakiś dzieciak płakał..

Zwłaszcza że grałem awp to że mnie w kółko spawniło na respie tt i że ct rashowało trupa to nie moja wina przecież nie da  się inaczej zabijać.. jak trup był wolny to wchodziłem do niego i szedłem dalej,,

Ale mniejsza, po tym jak wszedłem na serwer i upomniałem admina ten mi dał następnego bana za "obraze". Brawo dla was że dajecie dzieciom adminów. Mój nick Domlakinia ;**, chcecie to ogarnijcie go nie to nie mam wyjebane nie będę tu już grał Elo.

Z tego Co Pamietam bylem na spec i z gry nie musze wychodzic poniewaz wiecznie siedze na Spec rzadacie od nas bysmy banowali wszystkich za kampienie a sami kampicie Nie bylo by wyzwisk nie bylo by bana u@ nie sluzy do wyzywania a do spraw pilnych przypomnijmy ze nie ja Ciebie zbanowalem za kampienie a za wyzwiska skierowane do mnie i kolegow my jestesmy dla was ale nie jestesmy po to by wyladowywac swoje frustracje

Odczekaj tego bana uspokoj sie i bedzie git Pozdrawiam i zycze milej gry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...