pionteczekessa Napisano 8 Stycznia 2016 #380383 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Skarga w imieniu , który ma problemy z działaniem forum, ja jestem w tej sprawie bestronny i nic do nikogo nie mam. Wzór skargi (data i godzina): 01.07 godz. 21:40 około Nick admina/gracza, który zawinił: @Gonzo PROSTO. Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/80087-ssy-by-mefiu/ Świadkowie: nie są potrzebni Uzasadnienie: Data modyfikacji się nie zgadza, a mimo to gracz dostał UB zaledwie kilka sekund po wstawieniu ssów. http://scr.hu/31n8/b78kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Stycznia 2016 #380386 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Zapraszam admina @Gonzo PROSTO. do złożenia wyjaśnień. Jakim cudem gracz dostał unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 8 Stycznia 2016 #380389 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 zaczeło sie tak że młody (młodszy brat mojej dziewczyny) z płaczem zaczał mi gadać ze dostał bana i zebym mu pomógł bo sie nie zna na tym to powiedzialem mu zeby wyslal mi te ssy no to zaczal wysyłać pojedyczo przez skp z zippy share ssy sprawdzilem byly czyste data modyfikacji wyszla inna poniewasz ssy zostaly kazdy jeden osobno wysłany a nie razem po czym zostaly z taka modyfikacja wyslane na forum młody nie był w stanie wstawić samodzielnie tych ssów to zalogowalem sie na jego konto i wstawilem ssy po czym wszedlem na swoje konto i dalem UB potem zaczela sie cala ta awantura z tą inna modyfikacją jeśli powiedzmy ssy teraz sie pobierze czy mlody wpakowal wszystko razem w paczke i wysłał dopierp na zippy modyfikacja sie zgadzała ssy są czyste lecz ten błąd wynikł z pobieraniem tych ssów pojedynczo kazdy HalfLife i pobierany a powinien 5 razem spakowanych i wyslany na zippy młody samodzielnie powiniem je wstawić i dobrze je przesłać ale młody był ttak przejety tym banem ze nie dam sam rady to zrobic i mnie prosił płacząc żebym zrobil to za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Stycznia 2016 #380391 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Ja powiem tylko tyle - młody młodym, mógł nie wiedzieć ale nie widzę powodu aby dostawał UB i to od Ciebie jeśli czas modyfikacji ssów się nie zgadza. W takiej sytuacji trzeba było poczekać choćby i do jutra i zrobić to za niego albo tłumaczyć mu do bólu jak to zrobić. Dłużej by to trwało ale dostałby UB, które fakt faktem mu się jednak należy bo ssy się zgadzają. Niepokoi mnie jednak to, że mimo tego że czasy się nie zgadzały, dałes mu UB. Owszem były czyste i tak ale nie ma równych i równiejszych, wszyscy są traktowani tak samo. Normalnie gracz w życiu by nie dostał za takie ssy unbana, tylko poprawiałby do skutku. A teraz pozostał smród. No nic, czekamy na opinię OP sieci i resztę Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Stycznia 2016 #380410 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 8 Stycznia 2016 #380414 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/80048-znowu-laguje-ban-na-30-minutek/ Twierdziles ze nie potrzebujesz dziewczyny a teraz się nagle.znalazła i to z bratem Pozdro Ps.czekam jak to wyjaśnisz.;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2016 #380486 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Gonzo młotku, bo tak Cię nazwać muszę Jak dla mnie możesz mieć kobietę 42615492km od Ciebie, jeśli się kochacie to naprawdę cieszę się Waszym szczęściem i czekam na polecony z zapro na ślub. Mimo wszystko nie powinieneś rozwiązać w ten sposób całego zajścia nawet tych screenów nie sprawdząjąc. I wiemy obaj, że skarga jest jak najbardziej słuszna. I ukarać Cię muszę. Jak? Tego jeszcze nie wiem. Napewno takie zachowanie nie przystoi Opiekunowi. Decyzję co do kary podejmę wspólnie z @@Malu lub @@EvO i napewno zostaniesz o niej w tym temacie powiadomiony. Dalej dążąć tym tematem obliguje Twojego szwagra/brata laski czy kto to to tam jest do napisania temu z poprawnymi screenami. Czas oczywiście 24h od bana czyli do 23:26:56 jeśli takowy się nie pojawi ban zostanie nałożony ponownie bez opcji UNBana @@Gonzo PROSTO. No muszę Ci wklepać +1, bo muszę. PS. Mam cichą nadzieję, że Twoja kobieta nie ma nic po jej bracie. Bo jak mi wczoraj @@ScoobyDoo opowiedział, jak wielkim IQ grzeszy ten Twój szwagier to złapałem się za głowe @@Smietankowe INTRO oczywiście mówie to w formie żarttu, mam nadzieję, ze wczoraj nauczyłeś się nowej sztuki... I kup chłopaku Scoobiemu za to dobra flaszke bo miał mase cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381260 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi