AgresywnyOgorek Napisano 7 Stycznia 2016 #380310 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nick :AgresywnyOgorek Data ( Od kiedy do Kiedy ) : od 07.01.16 do 17.01.16 Powód :Nie dawno miałem mały wypadek przy pracy i mam uszkodzoną rękę . Niby mógłbym grać lecz jest to troszkę męczące a nie chce cały czas siedzieć na spect . No i też potrzebuję troszkę ogarnąć ocenki w szkole także do wystawienia ocen mam czas , a wystawienie mam 17.01 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380313 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380314 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi