Ganja Mafia1992 Napisano 7 Stycznia 2016 #380249 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Kieruje sie do was z pytaniem macie na tel z win 8 steam? Jezeli tak, to gdzie mozna pobrac? Sorki za bledy ale z tel pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Stycznia 2016 #380534 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Stycznia 2016 #380538 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Pewnie masz coś takiego, gdzie możesz aplikacje instalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 8 Stycznia 2016 Autor #380880 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nawet sam nie wiem. Aż tak jeszcze nie opcykałem Microsoftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Stycznia 2016 #380910 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Musisz miec cos w stylu sklepu. Tam na pewno znajdziesz Steama. Radze pobawic sie telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 8 Stycznia 2016 #380941 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Na WP steama nie znajdziesz... Jest apka "Steam Chat" ale nie polecam. Wywala do ekranu głównego, ma sporo niedociągnięć itd... Pozatym nie jest to aplikacja od volvo. Jeśli chodzi o ten cały "Mobilny Token Uwierzytelniający Steam" (bo zakładam, że ten temat odnosi się do Globala i wymiany skinami). Masz dwie opcje. Każda ma swoje minusy i plusy. #1. Kupić telefon z androidem/ios gdzie masz oryginalne aplikacje, dostęp do swojego steama w każdym miejscu i na każdym komputerze, jednak musisz wydać kasę na telefon Lub #2. Ściągnąć na kompa program BlueStack Apps. Program pozwala na instalowanie aplikacji na androida na windowsie. Działa na zasadzie telefonu i bez problemu możesz go połączyć ze steamen jednak do konta masz dostęp tylko na jednym komputerze. Coś za coś. Trzeba się modlić aby volvo wydało aplikację na WP bo ma razie nic innego nam nie pozostaje. No chyba, że nie o to ci chodziło, to 4 pierwsze zdania bierz pod uwagę ⌒.⌒ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381054 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Fona z androidem też mam, ale to takie redło, ale dzięki za pomoc. Chciałem się tylko zapytać. Temat już można zamknąć. Wyjaśnione jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi