bugaj. Napisano 7 Stycznia 2016 #380217 Napisano 7 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):07.01.2016 20:10 Nick admina/gracza, który zawinił: BeZzi i ak47 Dowody: http://www32.zippyshare.com/v/n4zF4JVQ/file.html- screeny z konsoli Świadkowie: wszyscy co wtedy grali Uzasadnienie: Gram sobie Amadeuszem ( inteligencja + dmg ) do tego jeszcze platyny więc wystarczyło mi że kogoś trafiłem to padał od razu... zmienia sie mapa i nagle gracz ak47 zaczyna mnie wyzywać na co admin BeZzi nie zwraca uwagi. Zaczęła się krótka spina z ak47 po czym dostaje bana za obraze gracza. Gdzie sens i logika ?? Ktoś mi to wytłumaczy ??
SUNN. Napisano 7 Stycznia 2016 #380236 Napisano 7 Stycznia 2016 Zapraszam admina @@BeZi do wypowiedzi i przedstawienia dowodów
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380267 Napisano 7 Stycznia 2016 Więc drogi graczu, tak owszem dostałeś bana za obraze gracza bo go hmm obraziłeś? http://www39.zippyshare.com/v/UYdmz8n7/file.html nie widziałem waszej wcześniejszej rozmowy edit: Nie widziałem tej rozmowy bo mnie zwyczajnie nie było .
Mart_Verum Napisano 7 Stycznia 2016 #380271 Napisano 7 Stycznia 2016 Bylam obecna przy tej sytuacji. Sama zrobilam screeny temu, co napisal bugaj. Potem zaczal nam pisac na u@, ze to ak47 go najpierw obrazil. Szukalam w konsoli i niestety, ale nie widzialam tam zadnej obrazy ze strony gracza ak47.
bugaj. Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380274 Napisano 7 Stycznia 2016 Nie wierzę w administrację tej serwerowni xDDDDDDDDDD W mojej skardze są screeny jak ak47 napisał mi: bugaj ty szmato pierdolona. na co ja odpisalem: ?? A co do Ciebie Bezi... wkleiłeś jeden ss wyjęty ze środka rozmowy Pozdro mordo
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380275 Napisano 7 Stycznia 2016 Na przyszłość radze ugryźć się w język, i napisać o co chodzi na u@ . EDIT: Czy nie pisałem, że nie widziałem całej tej rozmowy ?
bugaj. Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380280 Napisano 7 Stycznia 2016 Może też mnie poniosło ale bez przesady... gość wyzywa mnie od...... i nikt nie zwraca na to uwagi...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380284 Napisano 7 Stycznia 2016 Drogi kolego myślisz, że jak wchodząc na serwer widzę tą całą rozmowe ? Dostałeś bana za to, że komuś ( nie wiedziałem komu ) napisałeś to co napisałeś. Moim zdaniem Ty i Twój "kolega" ak47 powinniście dostać bana za taką rozmowe na serwerze . To, że mu sie upiekło ( BO TEGO NIE WIDZIAŁEM) to nie znaczy, że musisz go naśladować . Bo takie zachowanie na serwerze będzie ZAWSZE nagradzene banem. Więc nierozumiem skąd ta skarga. POZDRAWIAM
farus Napisano 7 Stycznia 2016 #380286 Napisano 7 Stycznia 2016 serio? za to ze napisal do goscia ze jest chujowy dostal bana? wieksza obraza byla ze strony ak47
7aro Napisano 7 Stycznia 2016 #380289 Napisano 7 Stycznia 2016 Drogi graczu to już 2 twój ban za kulturę. Ban jak najbardziej słuszny powinieneś wiedzieć ze brak kultury na tym serwerze jest nagradzany banem. Sytuacji kiedy sam zostałeś obrażony wystarczyło zgłosić od razu na u@ "ak47 obraza" i takowy gracz odpoczął by przynajmniej 30 min za takie słowa. Pamiętaj jeśli ktoś cie obraża bądź prowokuje (łamie regulamin) nie zwalnia cie to z jego przestrzegania. Kolejna bezpodstawna skarga na @ proponuje wprowadzić pkt. w regulaminie ze bezpodstawne skargi będą dodatkowo nagradzane na forum. Zmniejszy to stracony czas na Zapraszam admina @@BeZi do wypowiedzi i przedstawienia dowodów gdzie pewnie każdy z miła chęcią spożytkował ten czas na coś bardziej twórczego niż odrzucanie bezpodstawnych oskarżeń.
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380295 Napisano 7 Stycznia 2016 Jako admini my nie banujemy was BO TAK NAM SIE CHCE, od tego jest regulamin, który my mamy przestrzegać i wy jako gracze . 2. Nie obrażamy innych graczy oraz ich rodziny. (Ban od 30 minut do tygodnia w zależności obrazy)
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380328 Napisano 7 Stycznia 2016 Skarga zostaje zamknięta. Jesteście wszyscy tak samo dorośli i zacofani rozwojowo! Naprawde mam już dość czytania takich żali o :mg: Admin nie ma obowiązku czytać say i na niego reagować! O Waszym zacofaniu świadczy fakt, że żaden z Was nie potrafił zgłosić tego na u@ tylko brnął w to dalej. Ciekawe jak długo jeszcze administracja w ogóle takie skargi będzie tolerować! SAMI SOBIE WINNI JESTEŚCIE A POTEM LZY TUTAJ WYLEWACIE! A WYLEWAJCIE A BANY NIECH WYGASAJĄ DŁUGO I POWOLI -.- Może rozwiązałbym te sytuacje inaczej, ale dzięki komuś kto ma w dupie moja robotę i usuwa/wyłącza pluginy które pomagają w rozstrzyganiu takich kwestii mam na Wasze bany jednym słowem WYLANE!
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380329 Napisano 7 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
1
Popularne Dni
7 Sty
13
Najaktywniejsi w tym temacie
bugaj. 3 posts
Mart_Verum 1 post
SUNN. 1 post