piterqq Napisano 7 Stycznia 2016 #380214 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):7 01.2015 Serwer cod 80,001 lvl Nick admina/gracza, który zawinił: Aga Dowody: HLTV jeszcze nagrywa mapę, wiec nie wrzucę : [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 19 minutes and 57 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Piter QQ [AMXBans] Reason : ' Miny hosty ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1405356092 ' [AMXBans] Your IP : ' 193.242.212 Świadkowie: Cały serwer ? nie znam nickow Uzasadnienie: Admin Aga, dała mi bana za miny u hostów(cs_assault) , kłopot w tym że ja grałem w CT, więc ich tam na począktu rundy umiescić nie mogłem. Ktoś po prostu napisał że są miny obok hostów,a ona od razu chcąc się wykazać mnie zbanowała, no żałosne Banujesz ? to miej pewność kogo i za co! nie tylko ja grałem saperem, chciałaś się wykazać ? Brawo -wyszło Ci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Stycznia 2016 #380239 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Zapraszam admina @@JaSeGram do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaSeGram Napisano 7 Stycznia 2016 #380317 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 1 primo nie ona cię zbanowała tylko ja.. po 2 primo masz http://www51.zippyshare.com/v/KjirL0cs/file.htmlty widać minę więc ban też jest... po 3 primo jak skończył ci się ban dalej zacząłeś kłaść miny tam gdzie nie wolno więc dostawałeś upomnienia ale się uspokoiłeś.. Brawo tobie wyszło ci zgłosić znaczy napisać skargę za bana na 30min którego ci dałem ... Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380322 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380323 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi