DI@BELEK Napisano 7 Stycznia 2016 #380209 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nick: DI@BELEK Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem w lipcu tu adminem, około trzy miesiące. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Koło dwóch lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Byłem już tu adminem - teraz mam troche więcej czasu, i chętnie przypilnuje serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jeżeli mam co robić to nawet 4h. Kontakt: PW/ Steam: DI@BELEK Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/DI%40BELEK/80.72.40.110:27027/ Wracam po przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Stycznia 2016 #380215 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Pripa aprilis jest później,0 aktywności w ciągu tego miesiąca,podanie kpina. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 7 Stycznia 2016 #380268 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Na razie jestem na NIE od twego powrotu nie widziałem cię jeszcze na serwerze i nie wiadomo czy nas znów nie opuścisz pokaż, że ci zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 7 Stycznia 2016 #380332 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Na nie Powód ? Taki jak koledzy powyżej, nadrób swoją nieobecność i potem pomyślimy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 7 Stycznia 2016 #380352 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Fajnie że byłeś tu adminem, ale ja cie nie znam, a gram dosyć sporo na tym serwerze. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380366 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nadrób swoją aktywność. Daj się poznać i za 14 dni zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380367 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi