Gość Guest Napisano 29 Października 2011 #9882 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jak widać dużo osób nie ma sygnaturek tutaj daję mini poradnik jak dodać sygnaturkę Jak dodać sygnaturkę? Sygnatura ? jest to obrazek lub napis który pojawia się pod Twoim postem. Jeśli jest to obrazek to nie powinien być zbyt duży, w sygnaturze nie powinno być też parę dużych obrazków ponieważ przedłuża to wygląd forum i nie wygląda to za estetycznie. Można zmieniać obrazki często a wystarczy mieć jeden. Wiele małych obrazków tolerowane. Sygnaturkę dodajemy: Profil ---> Sygnatura / Avatar -->czyste pole gdzie wpisujesz albo swój tekst albo adres http:// Twojej sygnaturki [/img ] sygnatura do 180 px wysokości. mam nadzieję że pomogłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2011 #9926 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jak widać dużo osób nie ma sygnaturek tutaj daję mini poradnik jak dodać sygnaturkę Jak dodać sygnaturkę? Sygnatura ? jest to obrazek lub napis który pojawia się pod Twoim postem. Jeśli jest to obrazek to nie powinien być zbyt duży, w sygnaturze nie powinno być też parę dużych obrazków ponieważ przedłuża to wygląd forum i nie wygląda to za estetycznie. Można zmieniać obrazki często a wystarczy mieć jeden. Wiele małych obrazków tolerowane. Sygnaturkę dodajemy: Profil ---> Sygnatura / Avatar -->czyste pole gdzie wpisujesz albo swój tekst albo adres http:// Twojej sygnaturki [/img ] sygnatura do 180 px wysokości. mam nadzieję że pomogłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2011 #9951 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Zły dział=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2011 #9986 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Zły dział=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexi Napisano 5 Listopada 2011 #10630 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Przenoszę do działu poradniki. Popraw estetykę i będzie godny podklejenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Czerwca 2015 #11639 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi