MrDawide Napisano 7 Stycznia 2016 #380197 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 07-01-2016 19:52 Nick admina/gracza, który zawinił: @CrazyKills@ Dowody: Świadkowie: wszyscy gracze na serwie Uzasadnienie: dostałem bana za obrazę gracza, lecz "ciota" to aż tak bardzo uwłaczające słowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 7 Stycznia 2016 #380208 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Heh to jest dział Pytania/Problemy, czy skarga ? Słowo "ci*ta" można różnie interpretować Ci*ta to też: Miesiączka Jaki i zarówno: Człowiek często narzekający, nieudacznik <<- Jak kogoś możesz nazwać nieudacznikiem skoro go nie znasz.? Tak więc ciężko określić co masz na myśli.... Czy "mam okres", Czy kogoś obrażasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380213 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie bądź śmieszny Kolego, żeby padło słowo na k itd, to rozumiem... Ale za takie coś? Wiem, że bronisz kolegę Na 5 min bym wybaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 7 Stycznia 2016 #380216 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 ciota to pocisk, pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380221 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Haha i kto to mówi? Widziałem skargi na Ciebie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380324 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Co to za skarga w ogóle? Ciota jest słowem obraźliwym, jeśli w Twoim otoczeniu pozwalasz sobie na takie odzywki w swoim kierunku to pozdrawiam serdecznie. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380325 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi