Gość Guest Napisano 23 Września 2011 #6361 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witajcie mam na imię Mateusz:blush:, 6 kwietnia skończę 18 LATEK ^^ :diabel: mieszkam w okolicach olecka ( Warmia-Mazury). Na waszym serwerze gram od wczoraj po namowie Justynki :heart: Pod nickiem "MATEUSZ" . Mam nadzieję że będzie się wam miło i przyjemnie grało w moim towarzystwie :sleepy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2011 #6495 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witajcie mam na imię Mateusz:blush:, 6 kwietnia skończę 18 LATEK ^^ :diabel: mieszkam w okolicach olecka ( Warmia-Mazury). Na waszym serwerze gram od wczoraj po namowie Justynki :heart: Pod nickiem "MATEUSZ" . Mam nadzieję że będzie się wam miło i przyjemnie grało w moim towarzystwie :sleepy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2011 #6431 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Cześć, cześć witamy na naszych serwerach i ja też mam taka nadzieję na udaną współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2011 #6555 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Cześć, cześć witamy na naszych serwerach i ja też mam taka nadzieję na udaną współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2011 #6475 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ELoszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2011 #6585 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ELoszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi