Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2016 #380146 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:pozdro 600 Godzina, data zdarzenia:18;55 Mapa:de_aztec STEAM_ID / IP:89.239.120.28 Uzasadnienie:Dla żartu z neutronkiem między sobą się obrażaliśmy. Trochę przesadziłem i Marta wzięła to zbyt poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 7 Stycznia 2016 #380152 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie rozumiem, jak można dla żartu się obrażać, no ale dobrze @@Mart_Verum przedstaw proszę dowody Chociaż gracz sam się już przyznał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 7 Stycznia 2016 #380154 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Było tak jak napisał pozdro, fakt faktem obraził mnie ale to było w formie żartu (trochę głupiego). Marta nie miała prawa wiedzieć, że to było w formie żartu i rozumiem w stu procentach jej reakcje (wykonywała swoje obowiązki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 7 Stycznia 2016 #380157 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Ty jako administrator nie powinienieś używać słów wulgarnych nawet w formie żartu, a ja się Marcie nie dziwie, że chłopak dostał bana. Czekam jeszcze na ss od niej. Ale ub narazie nie daje. A wy się zastanówcie czasem co robicie. A jak chcecie sie wyzywać to nie na serwerze tylko gdzieś na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2016 #380159 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 nie było żadnego wulgaryzmu z mojej strony ani neutrona. Nawet nie musi ss wstawić bo było to coś takiego. neutron:słaby jesteś Ja. Twoja mama nie narzekała Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 7 Stycznia 2016 #380163 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Ban był za obrazę rodziców. Nie jestem sherlockiem i nie będę dociekać kto, z kim, dlaczego, jak żartuje i gdzie jest granica. Nie muszę wiedzieć, że to były żarty. Na moje brzmiało to ultrachamowato i nie chciałabym widzieć takich tekstów na serwerze, na którym adminuje. Pisząc takie głupoty, obaj pokazujecie graczom jaki jest poziom kultury na serwerze i na ile można sobie pozwolić tutaj. Będą myśleć, że mogą sobie pośmieszkować w chamski sposób. Albo trzymamy jakiś poziom albo robimy rynsztok z serwera. I sorry, ale teksty o rodzicach nawet w żartach to jakaś patologia. Screen na dowód. Podkreślone na czerwono to, co napisał pozdro, a na szaro to, co napisał neutron. A co do unbana, zostawiam tę decyzję UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2016 #380167 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Ja całkowicie rozumiem Mart jak zareagowałaś i to bardzo dobrze. Tylko piszę sądząc że dostane ub/mniejszą kare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Stycznia 2016 #380168 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dla mnie sprawa wygląda tak. Obraził obraził,dobrze wiedział jaki jest regulamin jak nie wiedział jego problem. Kara została nałozona za obraze inni gracze patrzą, nie ważne czy dla zartu. Bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Stycznia 2016 #380169 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi