Gość Guest Napisano 22 Lipca 2011 #3885 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hmmm. Zapomniałem zaspamić ten temat... Chyba przez to, że grałem w CS'a... Witka. Nazywam się Grzegorz i jestem z Skarżyska-Kamiennej. Mam w wrześniu 18 Interesuję się Anime&Manga oraz II W?. Prawie co tydzień(lub więcej) jadę do babci rowerem (30km w 1 stronę) na pyszne kanapeczki. Słucham różnej muzyki, przeważnie Metal/Trash/Rock w większości japońskie utwory. Ulubione zespoły: -System of A Down - Serj Tankin(wokalista SoAD, który się odłączył) -Buck Tick -Gurugamesh -The Gazette -High and Might Colors -Asriel -Hatsune Miku Nie pogardzę także innymi utworami które wpadają w ucho, a są Trance,Hard House(kiedyś słuchałem QLIMAX) Jestem Otaku, żyje tylko w swoim pokoju. Ulubione gry: -Lineage2 -CS -CoH (3 wersje) -BF 1942 (mam wszystkie modyfikacje wersji do mojej oryginalnej Anthologi) -Diablo II- LoD -C&C Generals ZH Ulubione Anime&Manga: Mangi: -Bleach -Amatsuki -666 Satan -Psycho Busters -The Breaker (NV) Anime: -Ergo Proxy -Bleach -Belzebub -Hellsing -Darker Than Black -Full Metal Panic! Chodzę do szkoły ZDZ, o profilu Technik Informatyk & Policjant, Kocham jeść ryż oraz pizze i już nie wiem co napisać dalej Także witam i do zobaczenia w grze. Vinc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2011 #3886 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2011 #3890 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2011 #12089 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2011 #12116 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi