NoPerfect Napisano 12 Kwietnia 2016 #422321 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry:Perfect Godzina, data zdarzenia:19:20-19:30 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:1830644145 Uzasadnienie:Wbiłem na serwer a tu po chwili dostaje bana za AB nie wiem z jakiego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Kwietnia 2016 #422325 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dostałeś bana za AB - choć twoje ip , SID jest czysty i nie ma mowy abyś miał go otrzymać . Admina @@Caspi proszę o wyjaśnienie na jakiej podstawie dał tego bana. Graczu czekaj Cierpliwie na wszystko admin ma 24 godziny nie przedstawi dowodów to nie pójdzie mu to łagodnie. @@astroe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caspi Napisano 12 Kwietnia 2016 #422359 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Eh z trudem. Na serwer 18 dni temu wbił gracz o nicku RamPamPam. @@JAKoB zapytał się go czy to @@NoPerfect (perfect) on na u@ odpowiedział, że to on. Sprawdziłem bansa czy RamPamPam ma bana okazało się że ma więc go zabowałem wbijał po innym nickiem, więc też banowałem. Ale wiem, że i tak o rampampam'a tu nie chodzi. Więc przejdę do rzeczy @@NoPerfect dostał bana za AB bo skojarzył mi się od razu rampampam'em. Teraz widzę moją głupotę ponieważ nie sprawdziłem bansa. Jeżeli od razu bym sprawdził bansa by nie doszło do takich rzeczy. Z góry przepraszam za mój błąd i za nie uwagę. Proszę o UB dla gracza @@NoPerfect ponieważ dałem mu nie słusznego bana. Jeszcze raz z góry przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Kwietnia 2016 #422362 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi