Skocz do zawartości

Odpracowywanie Kar z forum i serwera:

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Od dziś macie możliwość odpracowywania ostrzeżeń z forum i niektórych banów z serwera.

Odpracowywanie będzie polegało na robieniu reklam Naszej sieci i będzie to wyglądało to w taki sposób:

#1 Piszecie w tym temacie posta z pytaniem ile musicie zrobić reklam na wyzerowanie swojego konta z ostrzeżeniami bądź banem.

#2 Wchodzicie w ten TEMAT

#3 Kopiujecie KOD PHP. ( Zaznaczacie całość wciskacie CTRL + C )

#4 Wchodzicie w ten TEMAT Tam jest umieszczona lista for serwerów gdzie możecie reklamować ale też możecie reklamować na innych forach nie zwiazanych z csem.

#5 Następnie wchodzicie na jakas strone, szukacie działu z reklamowaniem innych stron, wchodzicie do tego działu piszecie temat i wystarczy ze wczesniej skopiowany KOD PHP wklejacie ( CTRL + V )

#6 Linki z reklamami umieszczacie do tego TEMATU

#7 Po umieszczeniu piszecie do Administratora że zrobiliscie reklamy na odpracowanie kary.

Ilość reklam do odpracowania kary w tym przypadku ostrzeżeń na forum:

100% Ten ban nie podlega odpracowywaniu bo jest na zawsze.

90%-80% 90 reklam ( 450 Reklam by miec 0 % )

80%-70% 80 reklam ( 360 Reklam by miec 0 % )

70%-60% 70 reklam ( 280 Reklam by miec 0 % )

60%-50% 60 reklam ( 210 Reklam by miec 0 % )

50%-40% 50 reklam ( 150 Reklam by miec 0 % )

40%-30% 40 reklam ( 100 Reklam by miec 0 % )

30%-20% 30 reklam ( 60 Reklam by miec 0 % )

20%-10% 20 reklam ( 30 Reklam by miec 0 % )

10%-0% 10 reklam

Ilość reklam do odpracowania kary w tym przypadku za bany na serwerze ( minumalna długość bana to 8 godzin by moc tu napisac zeby odpracowac )

Tutaj wygląda sprawa tak:

Piszecie nick powod bana i czas i My czyli Administracja piszemy ile musicie zrobić reklam.

Uwaga!!!: Nie ma tak ze piszecie zeby dac ub a Wy bedziecie robic reklamy pierw macie wykonac odpracowanie kar a potem mozecie grac!

Zakaz kopiowania bez zgody autora!!!

• 4 weeks later...

chce sie dowiedziec ze jesli dostalem bana to co to znaczy ten Powod: Wstae screeny na www.cs-mh.pl???? czas pernamentnie dlaczego poprostu sobie gram i nic nie robie a nagle ban nie wiem o co chodzi prosze o info Nick: Szakal

chce sie dowiedziec ze jesli dostalem bana to co to znaczy ten Powod: Wstae screeny na www.cs-mh.pl???? czas pernamentnie dlaczego poprostu sobie gram i nic nie robie a nagle ban nie wiem o co chodzi prosze o info Nick: Szakal

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

No to siema :D

Dzisiaj dostałem perma za niby "wh" zostały mi zrobione screeny ale moj komputer jest

powalony i oczywiście ich nie mam . szukałem w każdym folderze z cs ( w moich dokumentach też )

także chciałbym się dowiedzieć czy mogę odpracować :]

No to siema :D

Dzisiaj dostałem perma za niby "wh" zostały mi zrobione screeny ale moj komputer jest

powalony i oczywiście ich nie mam . szukałem w każdym folderze z cs ( w moich dokumentach też )

także chciałbym się dowiedzieć czy mogę odpracować :]

• 4 weeks later...

Siema jestem ciekaw ile mam zrobic reklam jak mam 40%

40%-30% 40 reklam ( 100 Reklam by miec 0 % )

30%-20% 30 reklam ( 60 Reklam by miec 0 % )

20%-10% 20 reklam ( 30 Reklam by miec 0 % )

10%-0% 10 reklam

czyli 100

p.s i to jest kolejny powod ktory mowi mi na nie zeby Ci dac admina :> jak nie potrafisz wywnioskowac ile trzeba zrobic reklam zeby miec 0% w twoim przypadku..

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...