DrRaku Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Nick: [yyy]Mleko:) DrRaku Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kilka razy admina oraz swoje serwery, lokalnie z znajomymi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nic trudnego - 9 Staż w CS-sie: 8lat z małymi przerwami Steam / NonSteam: Posiadam Steama chociaż częściej grywam na ns ze względu na wygodę Dlaczego Ty: Na serwerze rzadko bywa admin chociażby przed godziną 15 jest tych paru graczy i dołączy jakiś cheater i nie mogą nic zrobić ponieważ nie ma admina, ja często bywam na serwerze przed 15, Większość ludzi na serwerze mnie lubi mam z nimi dobry kontakt Podkreślam większość nie wszyscy mnie lubią bo jestem za dobry heh, Jestem na serwerze codziennie i potrafię rozpoznać czy ktoś oszukuję w jakiś sposób czy ma dobry refleks i jest spostrzegawczy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 5-6 nawet do 7 Godzin jeśli życie na to pozwoli. Kontakt: GG 58596181 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%5Byyy%5DMleko%3A%29%20DrRaku/80.72.33.58:27275/Rank coś się nie zgadza ponieważ aktualnie jestem 29 w ranku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Queen Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Jestem na TAK jest Aktywny na serwerze Jest kulturalny i zna sie na rozpoznawaniu gdy ktoś "czysto nie gra " : ) Jak widać ma doświadczenia można mu dać szanse ps. Kolejny admin przyda się Link to comment Share on other sites More sharing options...
5g! Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Jak najbardziej na TAK często bywa na serwie.... Ma chłopak potencjał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzej Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 - Obowiązkowo aktywne konto steam; gram tu kilka dni, ale nie widzialem ani razu zebys byl na Steamie, a bez tego to raczej lipa OK po tym jak to napisalem to wszedles na serwer na Steam, a nie tak jak Ty to ujales. oprocz tego Twoje odzywanie (odpisywanie) do innych raczej powinienes poprawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRaku Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 - Obowiązkowo aktywne konto steam; gram tu kilka dni ale nie wiedzialem ani razu zebys byl na Steamie, a bez tego to raczej lipa Gram zazwyczaj na ns ale posiadam steam, i teraz będę tylko na steam , napisałeś to o 16;00 a jakoś po 15 wysyłałem Ci zaproszenie na steam #PS: Grałeś wtedy ze mną Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted April 13, 2016 System Share Posted April 13, 2016 Ja jestem na NIE. -Totalny brak kultury -/+ Znajomość AMXX na 9 do sprawdzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagiellon Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jestem na tak -oganięty - Steam posiada bo sam widziałem - Kto inny jak nie on jak nigdy nikogo nie ma a w tej chwili gra typ na aimie 1 mi się zdarzyło że był nie kulturalny ale myślę że jak by dostał admina to by było w porządku. Nie ma adminów na tym servie wgl jak widać opiekuna też server nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rox Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Jestem na tak + - ten gracz nie zalicza się do grona dzieci którzy chcą admina dla szpanu i żeby się wyżyć na innych, on chce tylko żeby była czysta gra -wiek i doświadczenie - -ten czas gry trochę chyba zawyżony To co kolega wyżej wspominał nie ma często adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Poczekamy jeszcze 2-3 dni. Jeżeli Twoja aktywność będzie dobra - podanie zostanie zaakceptowane. Jeżeli nie wykażesz się aktywnością przez te najbliższe dni - podanie zostanie odrzucone. Wszystko zależy od Ciebie - @@DrRaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...