.:lHlQlAl:. Napisano 18 Lutego 2017 #426906 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) Nick: .:lHlQlAl:. Wiek: 19lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem raz adminem na innym serwerze i nie było zemną problemów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5- (Szybko się uczę) Staż w CS-sie: około 4 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram całe dnie na tym serwerze i widzę jak gracze łamią regulamin.Chciałbym temu zapobiec i dążyć do rozpowszechniania serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w dni robocze 3h w weekendy 6h dziennie Kontakt: GG- 61715244 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/.%3AlHlQlAl%3A./80.72.40.110:27027/ Edytowane 18 Lutego 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 18 Lutego 2017 #427007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) Znaj moje dobre serce dam ci szanse ale nie zmarnuj jej jak bodzio bo drugiej ode mnie nei dostaniesz. Cos tam zglaszasz. Z kultura spoko Slabo cie znam grasz u nas od niedawna. Mialem o tb dobre zdanie ale bans mowi co innego... swiezy ban za TXT z przed tygodnia. Konto pod podanie. Decyzja nalezy i tak do Miska jak ci pisalem wazelina caly czas @LiptoneQ Edytowane 20 Lutego 2017 przez Baldeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 18 Lutego 2017 #427015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) jestem na TAK na okres probny nie zmarnuj szansy pamietaj ze jak cos nie wiesz pytaj sie nas Edytowane 20 Lutego 2017 przez Rumek12 informacja ważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 20 Lutego 2017 #427630 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Jestem na Tak. Zgłasza na u@. Jeden minus zrób coś z pingiem. Proponuje na okres 2 tygodni jak się wykaże. Moim zdaniem zasługujesz na Admina . Byli gorsi którzy otrzymali szansę i ją zmarnowali. Proszę innym adminów aby zdanie zmienili @Rumek12@Baldeon@LiptoneQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 20 Lutego 2017 #427633 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) + Ja widze ,że się starasz , zależy Ci na tym. + Widziałem jak zgłaszałeś na U@. i to wielokrotnie. + Zrób coś z tym pingiem bo nieraz razi w oczy + Jesteś aktywny codziennie Cię widzę na serwerze. - Jedyny minus to to , że się ciut za szybko poddajesz Ja jestem za okresem próbnym. Niech się chłopak wykaże , że coś potrafi . Życzę powodzenia i tak samo jak kolega do góry proszę o nadanie szansy składającemu podanie. Życzę powodzenia Witam w gronie administracji! Zgłoś się do mnie na pw po admina. I nie zmarnuj tej szansy kolego Edytowane 20 Lutego 2017 przez LiptoneQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 20 Lutego 2017 #427640 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi