Cinek123 Napisano 20 Lutego 2017 #427508 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Nie wstawiłem ss na stronie w czasie poniewaz miałem pilny wyjazd moj post został rozpatrzony negatywnie ale w komentarzach napisano ze przysługuje mi sie jedno odwołanie od bana wiec chce je wykorzystac lecz z lekką nie chęcią poniewaz mam czyste sumienie a uznano mnie "cheat'era" Pozdrawiam Cinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 20 Lutego 2017 #427510 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Z tego co widzę: ,,Niestety czas na wstawienie ss minął. Jedyną opcją żeby dostać UB jest zrobienie 100 reklam dla sieci.'' Zrobisz reklamy będzie UB Tu wstawisz reklamy: http://multi-head.pl/index.php?/forum/386-odpracowanie-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ Edytowane 20 Lutego 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 20 Lutego 2017 #427548 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi