MeGusta Napisano 23 Lutego 2017 #428468 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 A więc sprawa ma się tak jest pewna osoba na tym serwerze ( @S0B0T4 ) który do mnie ma jakiś problem. Co zniechęca mnie do bycia adminem na tym serwerze , wszystko było oke do póki ten ,,Pan'' się nie zaczął (pluć) o wszystko do mnie , bo poświęcałem więcej czasu na UBT niż granie , albo mu żal d.... ściska albo ma jakiś problem, skarży na mnie @Ania ;) że mam ,, negatywne zachowanie czy jakoś tak'' na serwerze chociaż ja na tym serwerze nie grałem 2 miesiące prawie ? coś nie tak Sobota . Ogólnie serwer jest naprawdę dobry albo inaczej był dobry póki nie odeszła opiekunka , bo za dużo admini i gracze wymagali ciągle coś chcieli bo typowo ,,padali'' i że klasa za mocna , teraz każdy admin robi co chce. Była Ania było oke nie ma Ani nic nie jest oke. I nie mam zbytnio czasu grać COD-a , przechodzę na ONLY DD2 itd. , cs:go. A więc do czego zmierzam ? w Dniu: 23.02.2017 roku , serdecznie dziękuje za miło spędzony czas na tym serwerze , Rezygnuję z roli ADMINA , dlaczego ? wszystko jest wyżej napisane. Dziękuję i pozdrawiam: @Nodi <-- nieśmiertelny człowiek tak długo razem na serwie , @Wicio92 , @Wojtek , @Kula , @Masterka , @cover , i resztę adminów co nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2017 #428496 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Nie żebym coś do Ciebie miał, ale po prostu się zmieniłeś na gorsze.. Zrobiłeś się taki "ważniak" nie dość że z deczka olales serwer sam przyznaj. Może po prostu tego nie ogarniasz za dużo na głowie admin i UBT z jednej strony serwer a z drugiej forum. Nie wiem ale ja tak to odbieram a Ty nie musisz się z tym zgadzać. Ale koniec końców życzę Ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Lutego 2017 #428500 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Uprawnienia na serwerze odebrane, temat w zmianach personalnych napisany. Dziękujemy za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 23 Lutego 2017 Autor #428511 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 @S0B0T4 ogarniam wszystko bardzo dobrze , mam dodatkową rzecz na głowie jeszcze , ale wszystko było oke póki nie z... laptopa i musiałem go naprawiać , a później przymusowy urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 1 Marca 2017 #430060 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Powodzonka Shoter PS: Popraw skilla bo zawsze słaby byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 2 Marca 2017 #430098 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi