Skocz do zawartości

Admin Shoter

MeGusta

Rekomendowane odpowiedzi

A więc sprawa ma się tak jest pewna osoba na tym serwerze ( @S0B0T4 ) który do mnie ma jakiś problem. Co zniechęca mnie do bycia adminem na tym serwerze , wszystko było oke do póki ten ,,Pan'' się nie zaczął (pluć) o wszystko do mnie , bo poświęcałem więcej czasu na UBT niż granie , albo mu żal d.... ściska albo ma jakiś problem, skarży na mnie @Ania ;) że mam ,, negatywne zachowanie czy jakoś tak'' na serwerze chociaż ja na tym serwerze nie grałem 2 miesiące prawie ? coś nie tak Sobota ;). Ogólnie serwer jest naprawdę dobry albo inaczej był dobry póki nie odeszła opiekunka , bo za dużo admini i gracze wymagali ciągle coś chcieli bo typowo ,,padali'' i że klasa za mocna , teraz każdy admin robi co chce. Była Ania było oke nie ma Ani nic nie jest oke. I nie mam zbytnio czasu grać COD-a , przechodzę na ONLY DD2 itd. , cs:go.  

A więc do czego zmierzam ? w Dniu: 23.02.2017 roku , serdecznie dziękuje za miło spędzony czas na tym serwerze , Rezygnuję z roli ADMINA  , dlaczego ? wszystko jest wyżej napisane. 

Dziękuję i pozdrawiam: @Nodi <-- nieśmiertelny człowiek tak długo razem na serwie :P , @Wicio92  , @Wojtek , @Kula , @Masterka , @cover , i resztę adminów co nie pamiętam. 

Nie żebym coś do Ciebie miał, ale po prostu się zmieniłeś na gorsze.. Zrobiłeś się taki "ważniak" nie dość że z deczka olales serwer sam przyznaj. Może po prostu tego nie ogarniasz za dużo na głowie admin i UBT z jednej strony serwer a z drugiej forum. Nie wiem ale ja tak to odbieram a Ty nie musisz się z tym zgadzać. Ale koniec końców  życzę Ci powodzenia :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
DB4vXld.png 

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...