TAZg2a.com Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Nick: tazg2a.com Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-się: ok 3/4 lat Steam / NonSteam: non Dlaczego Ty: to tak, jestem na serwerze codziennie tak po 6 7 h dziennie jest duzo cziterow i ludzi ktorych powinno dac sie nauczke jestem doswiadczonym adminem poniewaz aktualnie mam 3 adminow na 3 serwerach a na serwerze przyda sie dodatkowy admin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 6 7 godzin Kontakt: TS,FORUM,FACEBOOK,GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/tazg2a.com/80.72.41.212:27330/ Edited February 25, 2017 by TAZg2a.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted February 26, 2017 Administrator Share Posted February 26, 2017 Eh to podanie napisałeś takie jak by od niechcenia + jesteś na serwerze od niedawna. Napisz podanko ponownie za tydzień i postaraj się to ładniej zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted February 26, 2017 Administrator Share Posted February 26, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...