szczavi00 Napisano 5 Marca 2017 #430977 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Nick: SzczaviWiek: 19Znajomość AMXX (skala 1-10): 8/9Piszesz/edytujesz pluginy?: W miarę, zaczynam sie uczyć jak tworzyć mapke i robienia skinów do cs 1.6 Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dopiero założyłem konto na forum wiec mam nadzieje że bede bardzo duzo czasu spędział na forum i żeby inni mieli ze mna stały kontakt.Dlaczego Ty?: Ponieważ lubię grac w cs, dużo poświęcam czasu na serverach prawie całe dni, też jest potrzebna osoba żeby był ktoś często na serverze bo dużo osób lubi używać "Haxów, spryptów" jak nawet jest mało ludzi i żeby sobie napić range itp. a nawet obrażać, już pełniłem role admina na niektórych serverach i wiem że bym podołał temu zadaniu żeby byś adminem, Dużo ludzi mnie zna na serverze i ma do mnie zaufanie, Ogarnia dobrze znajomość AMXX.Coś od siebie: Chyba nic od siebie nie mam do dodanie tylko prosze o szybka decyzje w sprawie mojego podania. Dziękuje Edytowane 6 Marca 2017 przez szczavi00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi