MaRoBi Napisano 9 Marca 2017 #431847 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 witam aktualnie gra teraz moja podróbka dlatego bym chciał dostać hasło na nick gdyż jeden gracz mi juz groził ze bedzie psuł mi staty drugia sprawa czy Born to kill jest adminem jeszcze jak tak to nie raegował na moją podróbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 9 Marca 2017 #431850 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 @Ania ;) @happy #URLOP @SUNN. @Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Marca 2017 #431851 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 34 minuty temu, MaRoBi napisał: Born to kill jest adminem Nie jest. Zgłoś się z hasłem na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Marca 2017 #431852 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi