Pan Wąsik Napisano 10 Marca 2017 #432147 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Cześć, mam problem z nickiem w grze. O tuż w opcjach mam nick "Pan Wąsik" ale na serwerze w tabeli mam "Pan Wasik" serwer nie czyta mi "ą" nagle jeszcze godzine temu było wszystko okej a teraz to sie stało. /rankstats mi pisze Pan Wąsik i moje staty są ale skiny mi znikły wraz z "ą". Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Wąsik Napisano 10 Marca 2017 Autor #432158 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Zamknijcie temat, udało mi sie samemu. Sorry ze nie uzyłem edytuj ale nie moge nwm czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Marca 2017 #432165 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi