Skocz do zawartości

Podanie

szczavi00

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Szczavi

Twoje imię: Michał

Ile lat grasz juz w Cs-a: ok 7 lat

Jak długo grasz na naszym serwerze : Miesiac

Jak długo jesteś na forum i ile spędzasz czasu: Forum założyłem ok tygodnia temu i spędzam na nim prawie całe dnie jak nie w domu to na sieci mobilnej żeby sprawdzić co sie dzieje na 4um.

Ile masz lat: 19

Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 8-9

Jak długo spędzasz czas na serverze: 5-7 godzin dziennie

Czy posiadasz STEAM: Posiadam steam ale nie gram ponieważ mam duże lagi jak gram może od tego że mieszkam za granica, lub od czegos innego mam lagi sam nie wiem ale spróbuje to jak najszybciej naprawić

Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak miałem admina na 3 serverach na FFA i 2 na COD-modach.

Co chciałbyś wprowadzić na serwerze jako admin: Standardowo ogarniać ewentualnych oszustów, dbać o kulturę graczy na serverze, karać osoby, które nie przestrzegają regulaminu oraz pomagać nowym osobą "świerzakom".

Co Ci się nie podoba na serwerze: Miła atmosfera że miło grac na takim serverze.

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście 

Dlaczego ja: Przez to że cs 1.6 to tytuł przy którym spędzam jak na razie najwięcej czasu, zdobywam wiele doświadczenia w zarządzaniu serverem jak i komunikacji pomiędzy graczami oraz wyłapywaniu cheaterów. Chciałbym też zadbać bardziej o komunikację pomiędzy graczami a zarządem servera.

Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003198525220  lub na 4um.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
  PJmXBAI.png
Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...