klawiatiatura Napisano 11 Marca 2017 #432507 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 http://cache.www.gametracker.com/player/.%3A%3A[JELFA]%3A%3A./91.224.117.52:27140/ Nick:kolipWiek:19Doświadczenie (w byciu adminem):byłem już adminem na tym serverzeZnajomość AMXX (W skali 1-10):8-10Staż w CS-sie:Byłem adminem na kilku serverach a teraz chce spróbować tuSteam / NonSteam:steamDlaczego Ty:Myśle że ja ponieważ jest tyle adminów a i tak żaden nie potrafi pomóc w szczególności pare takichCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8g Kontakt:TEAM/GGLink do GameTracker'a: http://cache.www.gametracker.com/player/KOLIP/91.224.117.52:271140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komil#TZN Napisano 11 Marca 2017 #432518 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) 19 lat ? Hmmm... Byłeś już adminem ale chcesz spróbować ? Żaden nie potrafi pomóc w szczególności pare takich. Jest nas 7 , powiedz którzy tak ... nie pomagają. 8 godzin dziennie ? Coś z GT się nie zgadza ... A no tak , to nie twój Gt Na nie, byłeś adminem , dawałeś że tak powiem głupie bany, sory man. Edytowane 11 Marca 2017 przez Komil#TZN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 12 Marca 2017 #432712 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Jestem na NIE +/- Wiek hmmm do sprawdzenia -Skoro nie potrafi żaden pomóc może masz rację ale powiedz mi czemu okradasz graczy na skiny ??? Jest nawet coś w dziale skarg jak znajdę to wrzucę -Gram najdłużej na tym serwerze i mogę śmiało wypowiedzieć się na temat twojego Adminowania np:slapowanie gracza rozbrajającego pake,Bany bez powodu albo powód z dup..,banowanie Adminów,I bez powodu Admina nie straciłeś -Zajmowanie się tylko i wyłącznie skinami nie sprawami serwera,przeszkadzanie w pracy Adminów ciągłe kampienie na respie mimo ostrzeżeń -Aktywność.Pytanie czemu moje GT wrzuciłeś +Mikro +Znajomość AMX Edytowane 12 Marca 2017 przez .::[JELFA]::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 12 Marca 2017 #432718 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Sry że post pod postem ale czegoś tu nie ogarniam Kolip pisze że klawiatura mu okradł konto WTF ? Pisałem że znajdę coś że okradasz graczy Nie wiem jak ta sytuacja została rozwiązana więc nie mi się udzielać Edytowane 12 Marca 2017 przez .::[JELFA]::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 12 Marca 2017 #432727 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Prosze sprawdzic te konto kacper13274 bo cos mi tu sie nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 12 Marca 2017 #432751 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Multi konto i ten kacper13274 też coś tam pisał że to kolip hmmm wytłumaczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Marca 2017 Premium VIP #433249 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Przejrzałam trochę i powiem, że cwaniak z Ciebie Już trochę ludzi na skiny oszukałeś, powinieneś wszystkie stracić. Nie widzę Cie jako admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Marca 2017 Premium VIP #433250 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi