klawiatiatura Napisano 11 Marca 2017 #432507 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 http://cache.www.gametracker.com/player/.%3A%3A[JELFA]%3A%3A./91.224.117.52:27140/ Nick:kolipWiek:19Doświadczenie (w byciu adminem):byłem już adminem na tym serverzeZnajomość AMXX (W skali 1-10):8-10Staż w CS-sie:Byłem adminem na kilku serverach a teraz chce spróbować tuSteam / NonSteam:steamDlaczego Ty:Myśle że ja ponieważ jest tyle adminów a i tak żaden nie potrafi pomóc w szczególności pare takichCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8g Kontakt:TEAM/GGLink do GameTracker'a: http://cache.www.gametracker.com/player/KOLIP/91.224.117.52:271140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komil#TZN Napisano 11 Marca 2017 #432518 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) 19 lat ? Hmmm... Byłeś już adminem ale chcesz spróbować ? Żaden nie potrafi pomóc w szczególności pare takich. Jest nas 7 , powiedz którzy tak ... nie pomagają. 8 godzin dziennie ? Coś z GT się nie zgadza ... A no tak , to nie twój Gt Na nie, byłeś adminem , dawałeś że tak powiem głupie bany, sory man. Edytowane 11 Marca 2017 przez Komil#TZN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 12 Marca 2017 #432712 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Jestem na NIE +/- Wiek hmmm do sprawdzenia -Skoro nie potrafi żaden pomóc może masz rację ale powiedz mi czemu okradasz graczy na skiny ??? Jest nawet coś w dziale skarg jak znajdę to wrzucę -Gram najdłużej na tym serwerze i mogę śmiało wypowiedzieć się na temat twojego Adminowania np:slapowanie gracza rozbrajającego pake,Bany bez powodu albo powód z dup..,banowanie Adminów,I bez powodu Admina nie straciłeś -Zajmowanie się tylko i wyłącznie skinami nie sprawami serwera,przeszkadzanie w pracy Adminów ciągłe kampienie na respie mimo ostrzeżeń -Aktywność.Pytanie czemu moje GT wrzuciłeś +Mikro +Znajomość AMX Edytowane 12 Marca 2017 przez .::[JELFA]::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 12 Marca 2017 #432718 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Sry że post pod postem ale czegoś tu nie ogarniam Kolip pisze że klawiatura mu okradł konto WTF ? Pisałem że znajdę coś że okradasz graczy Nie wiem jak ta sytuacja została rozwiązana więc nie mi się udzielać Edytowane 12 Marca 2017 przez .::[JELFA]::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiJaQu :) Napisano 12 Marca 2017 #432727 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Prosze sprawdzic te konto kacper13274 bo cos mi tu sie nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 12 Marca 2017 #432751 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Multi konto i ten kacper13274 też coś tam pisał że to kolip hmmm wytłumaczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Marca 2017 #433249 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Przejrzałam trochę i powiem, że cwaniak z Ciebie Już trochę ludzi na skiny oszukałeś, powinieneś wszystkie stracić. Nie widzę Cie jako admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Marca 2017 #433250 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi