Natalcia <3 Napisano 6 Stycznia 2016 #379236 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Nick:Nati <3 :* Wiek: 15,5 za 2 tygodnie 16 Doświadczenie (w byciu adminem):Już miałam admina na serwerze cod mod, ale zrezygnowałam bo strasznie wchodziło mało osób i praktycznie ja tylko wchodziłam na tamten serwer. A na tym co teraz gram bardzo dużo osób gra, ale też strasznie dużo cziterów, i chcę pomóc ich banować i ogólnie chcę pomóc serwerowi. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 Podstawowe komendy znam. Staż w CS-sie: 3lata. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Bo chcę pomóc serwerowi i żeby nie było tak dużo cziterów na serwerze, żeby gracze się nie kłócili i nie było problemów, że jest jakiś cziter a admina nie ma. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/6 h Kontakt:Steam/fb/gg/forum Link do GameTracker'a: Może mam mało godzin przegranych, ale to się nadrobi http://www.gametracker.com/player/Nati%20%3C3%20%3A%2A/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Stycznia 2016 #379336 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Podanie stanowczo za szybko Wymagane jest 30h przegranych na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Stycznia 2016 #379337 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi