Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2016 #379286 Napisano 6 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 6.01.16 godz 10:25 Nick admina/gracza, który zawinił: xVol4r Dowody: dzieki waszemu hltv ktore daje mapy z przed 8godz niestety nie, ale to opisze. Świadkowie: - Uzasadnienie: - Otóż sprawa wyglada nastepujaco: Jest mapa de_rats_1337 sytuacja dwóch na jednego ja z gosciem w TT i jeden CT-ek, moj sojusznik ma bombe 30 sek do konca, gdy spada z nia z windy na lodowce i paka wpada pod nią. Lece szybko na dol uprzednio orientujac sie gdzie ona jest az znajduje ja i w tym samym czasie dostaje od w/w admina kicka z powodem "cele mapy". Pytanie moje jest takie za co zostalem wyrzucony skoro paka wpadla w niedostepne mi miejsce? Admin twierdzi: xVol4r: nikt nie powiedzial, ze w zyciu jest latwo. To ja wylatuje z serwera za nic a on mi pisze ze w zyciu nie jest latwo, czuje sie bezkarnie i z pewnoscia siebie mowi zebym szedl na forum z tym?
SUNN. Napisano 6 Stycznia 2016 #379288 Napisano 6 Stycznia 2016 poproszę o Twoje zdanie. Co prawda dowodów nie ma, no i to był tylko kick ale myślę, że admin tak czy siak powinien napisać jak to wyglądało z jego perspektywy i umotywować kicka.
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2016 #379289 Napisano 6 Stycznia 2016 Kick czy nie kick powiedzialem sobie ze tego mu nie padaruje. Dowod na to gdzie byla bomba moge dac jak na HLTV pojawia sie mapy z dzis.
Flyleaf Napisano 6 Stycznia 2016 #379291 Napisano 6 Stycznia 2016 Dalem slay graczowi z paka okolo 0:37, Tobie kicka okolo 0:10, miales pol minuty na znalezienie paki, lecz tego nie zrobiles. Jesli paka byla w niedostepnym miejscu powinienes napisac mi na u@, inaczej bym do tego podszedl, inni gracze nie maja problemu z napisaniem mi, ze paki nie ma na radarze, lub ze nie moga jej podniesc, wtedy po prostu czekam, az skonczy sie runda, bez zadnego karania graczy.
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2016 #379295 Napisano 6 Stycznia 2016 1 pytanie : Dlaczego zabiles kolesia ktory mial pake i 40sek na podlozenie bedac obok bsa? Co do mnie, mapa jest duza jakby nie patrzec i przejsc z dolu mapy na gore znalezc schowana pake pod winda jest jednak trudne, ale jak twierdzisz zycie jest ciezkie a ty czuj sie bezkarny.
Flyleaf Napisano 6 Stycznia 2016 #379297 Napisano 6 Stycznia 2016 Gdy jest 1:00 lecimy pake plantowac - jesil tego nie robicie, mamy prawo slaya dac, gosc nie spieszyl sie z podlozeniem paki.
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2016 #379299 Napisano 6 Stycznia 2016 Chyba sobie kpisz. Slaye daje sie ew. po skonczonym czasie. Widac jaki jestes wyuczony adminowania.
SUNN. Napisano 6 Stycznia 2016 #379300 Napisano 6 Stycznia 2016 to nie widzisz jaka jest sytuacja, że nie może znaleźć paki? Przecież widać kiedy ktoś cele ma gdzieś a kiedy ktoś stara się je wykonać... Trochę myślenia, z samego opisu kick bez sensu, zobaczymy co HLTV pokaże. 12. Staramy się wykonywać cele mapy (zakaz kampienia z paką na respie i jeśli pozostanie jedna minuta idziemy po hosty) . o ten zapis w regulaminie Ci chodzi? Skoro szukał paki a nie mógł jej znaleźć bo gdzieś wpadła to czemu dajesz slay/kick? To wina gracza? Nie musi Ci o tym pisać na u@, bo Ty jako admin powinieneś być zorientowany w sytuacji. Jeśli nie jesteś - nie dajesz kicka/slay. Proste. Zawołam OP serwera bo tutaj chyba pojawiają się pewne nieścisłości co do postępowania w takich sytuacjach.
GramBoLubie Napisano 6 Stycznia 2016 #379386 Napisano 6 Stycznia 2016 Wtrącę się do tego postu owszem za tym co piszesz Sunn i prof3sor ja się nie zgodzę Vol dobrze napisał koleś ma minute na plantowanie bomby ale jak sam to widzę że gracze udają że szukają paki a tak naprawdę zależy im tylko na Fragach więc slay moim zdaniem był słuszny nie robi celi to dostanie slay proste Skarga nie słuszna moim zdaniem Ps: Dzięki za uwagę :facepalm:
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2016 #379408 Napisano 6 Stycznia 2016 Wtrącę się do tego postu owszem za tym co piszesz Sunn i prof3sor ja się nie zgodzę Vol dobrze napisał koleś ma minute na plantowanie bomby ale jak sam to widzę że gracze udają że szukają paki a tak naprawdę zależy im tylko na Fragach więc slay moim zdaniem był słuszny nie robi celi to dostanie slay proste Skarga nie słuszna moim zdaniem Ps: Dzięki za uwagę :facepalm: skoro czas jest wyznaczonyto niby dlaczego musimy plantowac bombe przed jego uplywem? myslisz troche?
Madara. Napisano 6 Stycznia 2016 #379411 Napisano 6 Stycznia 2016 To juz sie robi komiczne, chyba zakupie sobie zapas popcornu na rok.... Robicie nie wiadomo co o kicka/slaya :facepalm: Zgadzam sie z Shoterem, kazdy "fragowicz" ktory ma cele bardzo czesto udaje ze szuka paki a tak naprawde leci za fragami myslicie ze my slepi jestesmy i tego nie widzimy? moim zdaniem kick/slay sluszny, tyle w temacie z mojej strony. Btw, masz jakies dowody? jesli nie prosze o zamkniecie tematu.
Gonzo PROSTO. Napisano 6 Stycznia 2016 #379612 Napisano 6 Stycznia 2016 słowo przeciwko słowu @prof3sor nie masz dowodów więc trudno ci to udowodnić niestety zamykam z braku dowodów za duży spam się robi
Gonzo PROSTO. Napisano 6 Stycznia 2016 #379613 Napisano 6 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
1
Popularne Dni
6 Sty
13
Najaktywniejsi w tym temacie
Gonzo PROSTO. 2 posts
SUNN. 2 posts