Skocz do zawartości

admin volar chyba za bardzo sie poczul

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 6.01.16 godz 10:25

Nick admina/gracza, który zawinił: xVol4r

Dowody: dzieki waszemu hltv ktore daje mapy z przed 8godz niestety nie, ale to opisze.

Świadkowie: - 

Uzasadnienie: - 

Otóż sprawa wyglada nastepujaco:

Jest mapa de_rats_1337 sytuacja dwóch na jednego ja z gosciem w TT i jeden CT-ek, moj sojusznik ma bombe 30 sek do konca, gdy spada z nia z windy na lodowce i paka wpada pod nią. Lece szybko na dol uprzednio orientujac sie gdzie ona jest az znajduje ja i w tym samym czasie dostaje od w/w admina kicka z powodem "cele mapy".

Pytanie moje jest takie za co zostalem wyrzucony skoro paka wpadla w niedostepne mi miejsce? Admin twierdzi: xVol4r: nikt nie powiedzial, ze w zyciu jest latwo.

To ja wylatuje z serwera za nic a on mi pisze ze w zyciu nie jest latwo, czuje sie bezkarnie i z pewnoscia siebie mowi zebym szedl na forum z tym?

Dalem slay graczowi z paka okolo 0:37, Tobie kicka okolo 0:10, miales pol minuty na znalezienie paki, lecz tego nie zrobiles. Jesli paka byla w niedostepnym miejscu powinienes napisac mi na u@, inaczej bym do tego podszedl, inni gracze nie maja problemu z napisaniem mi, ze paki nie ma na radarze, lub ze nie moga jej podniesc, wtedy po prostu czekam, az skonczy sie runda, bez zadnego karania graczy.

1 pytanie : Dlaczego zabiles kolesia ktory mial pake i 40sek na podlozenie bedac obok bsa?

Co do mnie, mapa jest duza jakby nie patrzec i przejsc z dolu mapy na gore znalezc schowana pake pod winda jest jednak trudne, ale jak twierdzisz zycie jest ciezkie a ty czuj sie bezkarny.

to nie widzisz jaka jest sytuacja, że nie może znaleźć paki? Przecież widać kiedy ktoś cele ma gdzieś a kiedy ktoś stara się je wykonać... Trochę myślenia, z samego opisu kick bez sensu, zobaczymy co HLTV pokaże. 

12. Staramy się wykonywać cele mapy (zakaz kampienia z paką na respie i jeśli pozostanie jedna minuta idziemy po hosty) .

o ten zapis w regulaminie Ci chodzi?

Skoro szukał paki a nie mógł jej znaleźć bo gdzieś wpadła to czemu dajesz slay/kick? To wina gracza? Nie musi Ci o tym pisać na u@, bo Ty jako admin powinieneś być zorientowany w sytuacji. Jeśli nie jesteś - nie dajesz kicka/slay. Proste.

Zawołam OP serwera bo tutaj chyba pojawiają się pewne nieścisłości co do postępowania w takich sytuacjach.

Wtrącę się do tego postu owszem za tym co piszesz Sunn i prof3sor ja się nie zgodzę Vol dobrze napisał koleś ma minute na plantowanie bomby ale jak sam to widzę że gracze udają że szukają paki a tak naprawdę zależy im tylko na Fragach więc slay moim zdaniem był słuszny nie robi celi  to dostanie slay proste ;) Skarga nie słuszna moim zdaniem ;)

Ps: Dzięki za uwagę  :facepalm:

Wtrącę się do tego postu owszem za tym co piszesz Sunn i prof3sor ja się nie zgodzę Vol dobrze napisał koleś ma minute na plantowanie bomby ale jak sam to widzę że gracze udają że szukają paki a tak naprawdę zależy im tylko na Fragach więc slay moim zdaniem był słuszny nie robi celi  to dostanie slay proste ;) Skarga nie słuszna moim zdaniem ;)

Ps: Dzięki za uwagę  :facepalm:

skoro czas jest wyznaczonyto niby dlaczego musimy plantowac bombe przed jego uplywem? myslisz troche?

To juz sie robi komiczne, chyba zakupie sobie zapas popcornu na rok....

Robicie nie wiadomo co o kicka/slaya :facepalm: 

Zgadzam sie z Shoterem, kazdy "fragowicz" ktory ma cele bardzo czesto udaje ze szuka paki a tak naprawde leci za fragami ;) myslicie ze my slepi jestesmy i tego nie widzimy? moim zdaniem kick/slay sluszny, tyle w temacie z mojej strony.

Btw, masz jakies dowody? jesli nie prosze o zamkniecie tematu. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...