TCNDC Napisano 13 Marca 2017 #433001 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Data zdarzenia: dziś Nick gracza: TCNDC /#7/ Dowody: - Świadkowie: - Uzasadnienie: Witam, otóż gram na serwerze CS:GO MOD #7. Mam tam nick TCNDC /#7/. Dziś wbijam na serwer, a zamiast # (hasztagu) mam kwadracik. Wychodzi na to, że wszystkie moje statystyki przepadły bo nie wiem jak naprawić ten kwadracik. Proszę o przeniesienie wszystkich statystyk na nick "TCNDC." (z kropką). Z góry dzięki. /edit Jeśli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Marca 2017 #433006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Bo to jest logiczne. Zmieniając nick, usuwa Ci statystyki i od nowa ładujesz. Nie ma wgl. takiej opcji przeniesienia rzeczy. W skrócie. Albo gracz na starym nicku ze swoimi statystykami, albo przykro mi zaczynasz od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCNDC Napisano 13 Marca 2017 Autor #433008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Nie zrozumiałeś mnie gościu...NIE ZMIENIAŁEM NICKU. Jak wpisuję hasztag to pojawia się ten KWADRACIK. Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCNDC Napisano 13 Marca 2017 Autor #433009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Po prostu wszedłem na serwer i zamiast hasztagu miałem ten kwadracik, nie wiem jak to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2017 #433019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Spróbuj ustawić nazwe przez wpisanie komendy w konsoli name "TwojNick" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Marca 2017 #433027 Administrator Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Wgraliśmy zabezpieczenia na serwer przeciwko takim znakom specjalnym. Reset był 1 dzień temu więc tych statystyk za dużo nie miałeś na pewno. Niestety nie możemy nic z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2017 #433031 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi