Anonnymus MOC Napisano 13 Marca 2017 #433105 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Data zdarzenia: 13.03 Nick gracza:Olka Dowody: HLTV za niedługo będzie wiec podrzuce Świadkowie: hl 045, i pare innych osob bylo na serwerze Uzasadnienie: Admin powyżej wymiony nie spełnia się jako admin, gracze chodzą po TXT, rzucają rakietami przed 2.07, a ona "Gram, nie widzisz?!!???!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?". Ja rozumie, że to kobieta, i nie umie robić 2 rzeczy na raz, ale no żeby nie widzieć w prawym jebanym górnym rogu ze zabijaj kogos przed 2.07 z rakiety to jest dramat, to TXT rozumiem ze moze nie widziec ale no kurwa. Do innych adminów nie mam uwag, wydaje mi sie, że PHONEX robi za 2 adminów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 13 Marca 2017 #433108 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 polecam poczytaj moją skarge sam chodziłeś po txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Marca 2017 #433113 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 @Anonnymus MOC przedstaw dowody na przewinienia adminów albo otrzymasz +1 warna i temat poleci w kosz. Widzę że wróciłeś po kilku tygodniach bana i nadal nie nauczyłeś się kultury (właśnie masz bana od PHONEX na 1h za kulturę). Coś mi się zdaje, że trzeba będzie po prostu za każdą obrazę dawać Ci bany na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonnymus MOC Napisano 13 Marca 2017 Autor #433115 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TO DAWAJ HAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHGAHAHAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonnymus MOC Napisano 13 Marca 2017 Autor #433118 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 (edytowane) 11 minut temu, Winn3R napisał: polecam poczytaj moją skarge sam chodziłeś po txt chodziłem, wiem, żeby sprawdzić czy jakis admin zareaguje jak Astuś kochany zabijał mnie rakietami przed 2.07 to nie damy mu bana bo przeciez to Astuś plastuś, ale mi wciagu 5 sekund dali Winn3r o nie da mi perma o nie! Ide sie zabic o nie!!!!!!!!!!!!!!!1111! Edytowane 13 Marca 2017 przez Anonnymus MOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 13 Marca 2017 #433119 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 A po za tym Anno największą pomyłką Olci jest to że ci jeszcze perma nie wlepiła . Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 13 Marca 2017 #433121 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 jak chodziłeś po txt to adma nie było a jak Phonex tylko wbił to przestałeś chodzić .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2017 #433123 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Nie chcę spamu w tematach, wypowiedzi mają być sensowne, jeżeli to będzie wyglądało, tak jak wygląda, temat leci do kosza. Czekam na konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 13 Marca 2017 #433130 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Każdy widział że wchodziłam i wchodziłam bo miałam problem z amxmodmenu z konsola co z bindowałam klawisz to znów nie umiałam wejść był Phonex i ogarniał na tyle ile mógł nic nawet nie pograłam nie mogłam nawet komendy wyswietlić Phonex powiedział mi co mam zrobić i działa juz wszystko , jak chodzi o alexandre mape i dust20002 bylam na spect ale nie grałam więc nie wiem co Ty gadasz Anonnymus , myślę że się mścisz za to że miałeś odpoczynek 3 tygodniowy . Mam ss zrobione jak gracze łamali zasady ale nic nie mogłam zrobić starałam ogarnać z komendami okazało się że mialam błedy w plikach . A do Ciebie Anonnymus jeżeli chcesz Mnie zniszczyć to Ci się nie uda ! Bo to Ty jesteś spalony odkąd mam admina nikt na Mnie ani zadnej skargi nie napisał bo bany były słuszne a po drugie ban Ci minął i postanowiłeś napisać skarge @PHONEXmoże potwierdzić że pisałam z nim na serwie tak jak na steamie co mam zrobić aby wszystko działało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 13 Marca 2017 #433134 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Teraz, Olka♡ napisał: Każdy widział że wchodziłam i wchodziłam bo miałam problem z amxmodmenu z konsola co z bindowałam klawisz to znów nie umiałam wejść był Phonex i ogarniał na tyle ile mógł nic nawet nie pograłam nie mogłam nawet komendy wyswietlić Phonex powiedział mi co mam zrobić i działa juz wszystko , jak chodzi o alexandre mape i dust20002 bylam na spect ale nie grałam więc nie wiem co Ty gadasz Anonnymus , myślę że się mścisz za to że miałeś odpoczynek 3 tygodniowy . Mam ss zrobione jak gracze łamali zasady ale nic nie mogłam zrobić starałam ogarnać z komendami okazało się że mialam błedy w plikach . A do Ciebie Anonnymus jeżeli chcesz Mnie zniszczyć to Ci się nie uda ! Bo to Ty jesteś spalony odkąd mam admina nikt na Mnie ani zadnej skargi nie napisał bo bany były słuszne a po drugie ban Ci minął i postanowiłeś napisać skarge @PHONEXmoże potwierdzić że pisałam z nim na serwie tak jak na steamie co mam zrobić aby wszystko działało . A ten cytat ze gram nie widzisz to wtedy była mapa max ale zapomniał dodać ze Phonex nasz admin był na spect więc banował ludzi , a wtedy nie wiedziałam że mam problem z komenda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonnymus MOC Napisano 13 Marca 2017 Autor #433136 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Babo jak nie grałaś jak grałaś, nawet pisze Ci a ty nic nie widziałam nic KURWA nic. Zniszczyc mnie odkąd mam admina XDDDDD mam ci nogi lizac za to ze go masz? xDDD. jesteś taka glupia czy udajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Marca 2017 #433142 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Dość tego. @Anonnymus MOC nie przedstawiłeś ŻADNYCH dowodów a ja się nie będę zniżał do Twojego poziomu i wdawał w pyskówkę. Temat leci do kosza, a Tobie radzę w końcu dorosnąć bo Twoje dni na tej sieci mogę policzyć na palcach jednej ręki, jak będziesz dalej tak postępował i pogrywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi