Drako Napisano 16 Marca 2017 #433932 Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Witam, z racji, że jest to problem a nie skarga nie użyję wzoru. Dodam też, że nie wiem w jakim temacie powinienem to napisać, więc napisze tutaj. Wczoraj skradziono mi konto steam na którym miałem cs:go wraz z cs 1.6. Przechodząc do sedna Grałem na serwerach cs #1 i cs #2. Oto moje pytanie. Czy jak zakupie nowe konto steam zostaną mi zwrocone godziny, ranga, fragi, oraz najważniejsze SVIP 112 kluczy na cs #2, i skiny? Dodam, że SVIP'a miałem kupionego kilka dni temu (mam kod potwierdzający zakup tego SVIP'a na 30dni). SVIP był kupiony na STEAM ID nie na IP+Hasło i Nick+hasło. Wszystko miałem na danym STEAM ID które było przypisane do konta. Posiadam CHYBA, lecz nie jestem pewny screen z tym jak miałem jeszcze 109 kluczy. Ktoś z administracji owego serwera cs #2 mogłby to potwierdzić oczywiście w ramach mocy, ponieważ widzieli jak wygrywałem na jackpocie owe kluczyki. Da radę będzie to odzyskać? Edytowane 16 Marca 2017 przez Drako
SUNN. Napisano 16 Marca 2017 #433953 Napisano 16 Marca 2017 Godzinę temu, Drako napisał: Czy jak zakupie nowe konto steam zostaną mi zwrocone godziny, ranga, fragi, oraz najważniejsze SVIP 112 kluczy na cs #2, i skiny? Godziny na GT? Jeśli nie zmienisz nicku to nic się nie zmieni. Ranga, fragi - jak wyżej. SVIP - jak podasz nowy SID to zostanie zmieniony. Klucze i skiny - nie jestem pewny czy nadal można bez obaw dodawać ale musisz mieć screeny kluczy/skinów.
Drako Napisano 17 Marca 2017 Autor #434002 Napisano 17 Marca 2017 Screenów jednak nie mam, bynajmniej nie wiem gdzie są zapisane po zrobieniu ich jakiś czas temu. Myślę, że ktos z administracji serwera np. Tomass powinien to potwierdzić, wraz z jezcze jakimiś. Widzieli przecież, że kluczyki wydropiłem. Do kogo mialbym się zgłosić po zakupie nowego steam'u?
SUNN. Napisano 17 Marca 2017 #434053 Napisano 17 Marca 2017 5 godzin temu, Drako napisał: Do kogo mialbym się zgłosić po zakupie nowego steam'u? Do Super Adminów. 5 godzin temu, Drako napisał: Screenów jednak nie mam, bynajmniej nie wiem gdzie są zapisane po zrobieniu ich jakiś czas temu. Myślę, że ktos z administracji serwera np. Tomass powinien to potwierdzić, wraz z jezcze jakimiś. Widzieli przecież, że kluczyki wydropiłem. Muszą być screeny, nie działamy w oparciu o świadków.
LOVASSS Napisano 17 Marca 2017 #434271 Napisano 17 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
Popularne Dni
17 Mar
4
16 Mar
2
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 2 posts