Skocz do zawartości

Problem z kontem.

Drako

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z racji, że jest to problem a nie skarga nie użyję wzoru. Dodam też, że nie wiem w jakim temacie powinienem to napisać, więc napisze tutaj.

Wczoraj skradziono mi konto steam na którym miałem cs:go wraz z cs 1.6. Przechodząc do sedna

Grałem na serwerach cs #1 i cs #2. Oto moje pytanie. Czy jak zakupie nowe konto steam zostaną mi zwrocone godziny, ranga, fragi, oraz najważniejsze SVIP 112 kluczy na cs #2, i skiny?

Dodam, że SVIP'a miałem kupionego kilka dni temu (mam kod potwierdzający zakup tego SVIP'a na 30dni). SVIP był kupiony na STEAM ID nie na IP+Hasło i Nick+hasło.

Wszystko miałem na danym STEAM ID które było przypisane do konta. Posiadam CHYBA, lecz nie jestem pewny screen z tym jak miałem jeszcze 109 kluczy. Ktoś z administracji owego  serwera cs #2 mogłby to potwierdzić oczywiście w ramach mocy,  ponieważ widzieli jak wygrywałem na jackpocie owe kluczyki. 

Da radę będzie to odzyskać?

Edytowane przez Drako

Godzinę temu, Drako napisał:

Czy jak zakupie nowe konto steam zostaną mi zwrocone godziny, ranga, fragi, oraz najważniejsze SVIP 112 kluczy na cs #2, i skiny?

Godziny na GT? Jeśli nie zmienisz nicku to nic się nie zmieni.

Ranga, fragi - jak wyżej.

SVIP - jak podasz nowy SID to zostanie zmieniony.

Klucze i skiny - nie jestem pewny czy nadal można bez obaw dodawać ale musisz mieć screeny kluczy/skinów.

Screenów jednak nie mam, bynajmniej nie wiem gdzie są zapisane po zrobieniu ich jakiś czas temu. Myślę, że ktos z administracji serwera np. Tomass powinien to potwierdzić, wraz z jezcze jakimiś. Widzieli przecież, że kluczyki wydropiłem.

Do kogo mialbym się zgłosić po zakupie nowego steam'u?

5 godzin temu, Drako napisał:

Do kogo mialbym się zgłosić po zakupie nowego steam'u?

Do Super Adminów.

5 godzin temu, Drako napisał:

Screenów jednak nie mam, bynajmniej nie wiem gdzie są zapisane po zrobieniu ich jakiś czas temu. Myślę, że ktos z administracji serwera np. Tomass powinien to potwierdzić, wraz z jezcze jakimiś. Widzieli przecież, że kluczyki wydropiłem.

Muszą być screeny, nie działamy w oparciu o świadków.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
DB4vXld.png 

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...