Drako Napisano 16 Marca 2017 #433932 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Witam, z racji, że jest to problem a nie skarga nie użyję wzoru. Dodam też, że nie wiem w jakim temacie powinienem to napisać, więc napisze tutaj. Wczoraj skradziono mi konto steam na którym miałem cs:go wraz z cs 1.6. Przechodząc do sedna Grałem na serwerach cs #1 i cs #2. Oto moje pytanie. Czy jak zakupie nowe konto steam zostaną mi zwrocone godziny, ranga, fragi, oraz najważniejsze SVIP 112 kluczy na cs #2, i skiny? Dodam, że SVIP'a miałem kupionego kilka dni temu (mam kod potwierdzający zakup tego SVIP'a na 30dni). SVIP był kupiony na STEAM ID nie na IP+Hasło i Nick+hasło. Wszystko miałem na danym STEAM ID które było przypisane do konta. Posiadam CHYBA, lecz nie jestem pewny screen z tym jak miałem jeszcze 109 kluczy. Ktoś z administracji owego serwera cs #2 mogłby to potwierdzić oczywiście w ramach mocy, ponieważ widzieli jak wygrywałem na jackpocie owe kluczyki. Da radę będzie to odzyskać? Edytowane 16 Marca 2017 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Marca 2017 #433953 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Godzinę temu, Drako napisał: Czy jak zakupie nowe konto steam zostaną mi zwrocone godziny, ranga, fragi, oraz najważniejsze SVIP 112 kluczy na cs #2, i skiny? Godziny na GT? Jeśli nie zmienisz nicku to nic się nie zmieni. Ranga, fragi - jak wyżej. SVIP - jak podasz nowy SID to zostanie zmieniony. Klucze i skiny - nie jestem pewny czy nadal można bez obaw dodawać ale musisz mieć screeny kluczy/skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 17 Marca 2017 Autor #434002 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Screenów jednak nie mam, bynajmniej nie wiem gdzie są zapisane po zrobieniu ich jakiś czas temu. Myślę, że ktos z administracji serwera np. Tomass powinien to potwierdzić, wraz z jezcze jakimiś. Widzieli przecież, że kluczyki wydropiłem. Do kogo mialbym się zgłosić po zakupie nowego steam'u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2017 #434053 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 5 godzin temu, Drako napisał: Do kogo mialbym się zgłosić po zakupie nowego steam'u? Do Super Adminów. 5 godzin temu, Drako napisał: Screenów jednak nie mam, bynajmniej nie wiem gdzie są zapisane po zrobieniu ich jakiś czas temu. Myślę, że ktos z administracji serwera np. Tomass powinien to potwierdzić, wraz z jezcze jakimiś. Widzieli przecież, że kluczyki wydropiłem. Muszą być screeny, nie działamy w oparciu o świadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Marca 2017 #434270 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Brak wzoru oraz dowodów, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Marca 2017 #434271 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi