Bragga30 Napisano 16 Marca 2017 #433967 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Data zdarzenia:16.03.2017 Nick gracza:Bragga30 Dowody: *DEAD* Bragga30 : edi rzucasz i 2 runde pod rzad flesza na ryj skatek zabijaka26 <POL + Kisiel killed J4sio with famas lopps dolaczyl Mαяιjuαиα. killed skatek zabijaka26 <POL + Kisiel with m4a1 lopps dolacza do Sil Anty-Terrorystow *** Mαяιjuαиα. killed `seX and drugS with a headshot from m4a1 *** *DEAD*(Counter-Terrorist) edi : japa cwelu pocwicz FragArena: Najlepszy gracz w tej rundzie: Mju. FragArena: Zdobyl 4 fragi You have no access to that command FragArena: Ustrzelil 2 hsow *DEAD*(Counter-Terrorist) Podmuch Palestyny : kampienie PTB: Switching LANIA Santa's Little Helper with PoLi. Bragga30 : ogarnij szmato radar : :DD [**PSC**] Dostepna jest opcja kupna uslugi premium przez PSC! gadugadu: 1085390 NAPIEr. killed mitusubaszi with m4a1 Podmuch Palestyny : hahaha MATUS ` (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] MATUS ` (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza - co to za jezyk' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:28767336' [AMXBans] Your IP: '176.221.120.215' [AMXBans] =============================================== mitusubaszi dropped La Bomba killed NAPIEr. with ak47 LANIA Santa's Little Helper killed peak' with awp Podmuch Palestyny : parwda Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your con Świadkowie: Uzasadnienie: Co tu uzasadniac admin nie jest obiektywny gosc mi rzuca w jednej rundzie 2 flesze na ryj upominam go , on mnie wyzywa ja mu daje riposte a admin daje mi bana a jemu nie . Admin nie dal zadnego ostrzezenia i chyba nie bardzo ogarnia jak jest full osob na serwerze. Nie chodzi mi o bana bo tez zawinilem zreszta to tylko 30 min tylko o cala sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Marca 2017 #433971 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 12 minut temu, Bragga30 napisał: Co tu uzasadniac admin nie jest obiektywny gosc mi rzuca w jednej rundzie 2 flesze na ryj upominam go , on mnie wyzywa ja mu daje riposte a admin daje mi bana a jemu nie Jemu właśnie dodaje bana bo przegapiłem na serwerze jego obrazę, zresztą po logach jest wszystko jasne. Tu się przyznaję, że nie zauważyłem tego że on też Cię obraził. Co do fleszów - dostał upomnienie po Twoim banie. 12 minut temu, Bragga30 napisał: Admin nie dal zadnego ostrzezenia Ostrzeżenia? To chyba jest oczywiste, że nie można obrażać. Obydwaj pojechaliście po bandzie - jeden od cwelów, drugi od szmat. 30 minut to i tak mało, za obrażanie rzadko daję bany krótsze od godziny. To jest piętnowane z całą mocą. PS. Wspomniany log Cytuj L 03/16/2017 - 23:32:18: *DEAD* Bragga30 : edi rzucasz i 2 runde pod rzad flesza na ryj L 03/16/2017 - 23:32:24: *DEAD*(Counter-Terrorist) edi : japa cwelu pocwicz L 03/16/2017 - 23:32:29: *DEAD*(Counter-Terrorist) Podmuch Palestyny : kampienie L 03/16/2017 - 23:32:33: Bragga30 : ogarnij szmato radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bragga30 Napisano 16 Marca 2017 Autor #433975 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 no to tyle w temacie . o bana nie mam pretensji tylko ze edi mnie sprowokowal . temat mozesz zamknoc chodzilo mi glownie o wyjasnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Marca 2017 #434263 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Marca 2017 #434264 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi