TenT Napisano 17 Marca 2017 #434150 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Nick: TenT Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Średnie, aczkolwiek nie mam problemów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mocne 6/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam, ukradli mi konto ale zamierzam kupić drugiego CS. Dlaczego Ty: Jestem bardzo ale to bardzo aktywny na serwerze. bardzo dużo osób używa tak zwanych "cmd na speed". Chciałbym temu zapobiec, i wbić do głowy graczom regulamin serwera bo nie każdy go zna i nie każdy się do niego przepisuje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny w tygodniu, 5 godzin na Weekendzie. Kontakt: Skype: vertez.widz Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/TenT./80.72.40.110:27027/ (10 godzin i pół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 17 Marca 2017 #434152 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Drugie podanie w ciagu 2 dni .Dziecinne zachowanie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 17 Marca 2017 #434153 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi