Drako Napisano 19 Marca 2017 #434863 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Hej. Pisałem tutaj chyba 3 dni temu temat, że moje konto steam zostalo skradzione. Mianowicie, odzyskałem już konto (wczoraj), chcąc grac na cs #2 zalogowałem się i patrze a tu ani nie mam skinów, ani kluczy, ani skrzynek.. Mam screen na klucze (90), chociaz miałem ich 112 uczciwie wygrane z jackpota, mialem po 3 skrzynki do m4 i awp, 1 do ak, 2 do glocka, 1 do Deagl'a. Nie mam ich. Do tego skin do M4 rzadki taki zielonkawy z naipisami, do deagla ten Color czy jakoś tak (1wszy od góry), awp jakieś rzadkie nie pamiętam nazwy, mp5 (1wsze od góry). Na reszte dowodów nie mam. Skąd miałem wiedzieć, ze taka sytuacja wyniknie? Serwer cs #2. Pisalem do Sunn'a, ale najwidoczniej czasu nie ma, na urlopie jest. Coś się da załatwić w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 19 Marca 2017 #434879 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Może nie masz Kluczy ani Skrzynek ponieważ był reset. Załatwcie to @Ania ;) @Danke:*#URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Marca 2017 #434884 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Klucze mogę Ci dodać ale musisz być wtedy na serwerze. Poza tym chyba miałem zaćmienie - skoro masz ten sam nick i to samo hasło, to po zalogowaniu na konto na serwerze powinieneś mieć wszystko to co miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 19 Marca 2017 Autor #434920 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Owszem powinienem mieć, lecz tego nie mam. To co było mi. A grać przez dwa dni kiedy odzyskiwalem konto nie grałem.. Można na GT sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 20 Marca 2017 Autor #435228 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 To ktoś z tym czymś zrobi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2017 #435249 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Po pierwsze - nie spamuj, ja nie jestem non stop dostępny tak samo wyższa administracja. Po drugie - napisałem Ci że jeśli chcesz odzyskać klucze - mogę Ci je dodać ale musisz być wtedy na serwerze (nie otrzymałem informacji, że na nim jesteś). Po trzecie skinów bez screenów nie odzyskasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 20 Marca 2017 Autor #435252 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Myślalem, ze po 24h od napisania postu można go odświeżyć :). Na serwerze jestem od rana tzn 10 do 11 i później od 19-21. Klucze mi wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Marca 2017 #435809 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Brak zainteresowania tematem. Napisz do któregoś z S@, klucze zostaną zwrócone, jak będziesz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Marca 2017 #435810 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi