abc_cer Napisano 22 Marca 2017 #435733 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam, przedwczoraj zakupilem vipa na serwerze CS:GO MOD #5 na Nick + Hasło i wpisałem hasło i teraz jak w consoli wpisuje - setinfo _ss "(hasło)" i wchodze na serwer hasło jest nie prawidłowe. Proszę o pomoc bo pieniądze z Konta zostały stracone moglibyscie zrestartowac mi hasło? Kod z SMS'a - A8AEF1 Mój nick: ^abc_cer^, a hasło ^abc_cer^ . Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Marca 2017 #435747 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 źle wpisujesz setinfo _pw hasło Jak coś to pw do mnie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Marca 2017 #435748 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi